Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI NEW YORK JFK

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci New York JFK

  Sa svojih 6 terminala, 128 ukrcajnih izlaza, više od 90 zrakoplovnih tvrtki koje lete na i sa JFK u više od 50 zemalja, Međunarodna zračna luka John F. Kennedy (JFK) se može učiniti razumljivo zastrašujućom. Toliko je velika da nema samo jednu adresu, i ima svoj poštanski broj. Pronalaženje pravog terminala može zaista biti prilično teško. No uz par korisnih informacija koje treba znati o zračnoj luci JFK, rent a car u zračnoj luci New York JFK, može proteći bez uobičajenog stresa te biti čak i zabavan.

  Auto Europe je tvrtka sa iskustvom dugim preko 60 godina, koja djeluje u preko 180 zemalja diljem svijeta, pa tako i u zračnoj luci JFK. Na našoj web stranici možete usporediti cijene i ponude velikog broja rent a car tvrtki, te direktno rezervirati najam po najpovoljnijim cijenama. Naš tim stručnjaka spreman je pomoći vam i odgovoriti na sva pitanja koja imate. Samo nas nazovite na broj +49 89 412 097 83.

  Podatci o zračnoj luci

  Međunarodna zračna luka John F. Kennedy se nalazi u četvrti Queens u New Yorku i u vlasništvu je grada New Yorka. U dugoročnom poslovnom najmu zračnom lukom upravlja Port Authority of New York and New Jersey. Smještena je oko 25 km jugoistočno od Donjeg Manhattana. Najprometnije je međunarodno putničko središte u zračnom prometu u Sjedinjenim Američkim Državama sa godišnjim prometom putnika preko 59 milijuna. U posljednjih nekoliko godina napravljeno je više poboljšanja na terminalima, prometnicama i među-terminalnom prijevozu, čime je i najam vozila u zračnoj luci New York JFK uveliko olakšan.

  Do 1963. godine zračna luka je bila poznata kao Idlewild. Godine 1963. preimenovana je u John F. Kennedy u spomen na 35. predsjednika SAD-a. Preko zračne luke leti više od devedeset zrakoplovnih kompanija. Baza je za JetBlue Airways i glavno je međunarodno prometno središte za American Airlines i Delta Air Lines.

  Zračna luka New York JFK (JFK)
  Službeni naziv: John F. Kennedy International Airport
  Web stranica: www.jfkairport.com
  Adresa: New York, Queens, NY 11430, United States
  Avioprijevoznici koje lete u zračnu luku JFK: Veliki broj zrakopolovnih prijevoznika leti u ovu zračnu luku, i iako iz Hrvatske nema direktnih letova za zračnu luku JFK, iz Zagreba, Splita, Dubrovnika i Zadra moguće je pronaću dosta povljne letove uz samo jedno ili evnetualno dva presjedanja.

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci JFK?

  Najam vozila u zračnoj luci New York JFK u je zapravo prilično jednostavan. Na svakom terminalu moći ćete pronaći rent a car šaltere ili besplatni telefon za informacije vezane za najam vozila putem kojeg ćete dobiti upute za kontakt s određenim dobavljačem. Nakon što završite sve formalnosti na šalteru za rent-a-car, trebali biste se uputiti na Federal Circle Station koristeći AirTrain kako biste pronašli samo vozilo. Rent a car tvrtke sa kojima surađuje Autou Europe, kao što su Alamo, Avis, Budget, Alamo, National i Hertz u zračnoj luci JFK imaju svoje urede otvorene 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

  Avis rent a car u zračnoj luci New York JFK Avis u zračnoj luci JFK
  John F. Kennedy International Airport, 305 Federal Cir building 305, Jamaica,
  New York, SAD NY 11430

  (718) 244-5400
  Radno vrijeme:
  non stop
  Alamo rent a car u zračnoj luci New York JFK Alamo u zračnoj luci JFK
  308 Federal Cir Bldg 308, Jamaica,
  New York, SAD NY 11430

  (844) 648-1611
  Radno vrijeme:
  non stop
  Budget rent a car u zračnoj luci New York JFK Budget u zračnoj luci JFK
  310 Federal Circle Jfk Airport, Jamaica
  New York, SAD NY 11430

  (718) 656-1890
  Radno vrijeme:
  non stop
  Hertz rent a car u zračnoj luci New York JFK Hertz u zračnoj luci JFK
  BUILDING 318, New York
  JFK, SAD NY 11430

  (718) 656-7600
  Radno vrijeme:
  non stop

  Terminali

  Postoji šest terminala u New York JFK Airport: Terminali 1, 2, 4, 5, 7 i 8 (3 i 6 su urušeni). Terminal 1 se koristi za letove uglavnom azijskih i afričkih zrakoplovnih tvrtki. Terminal 2 koriste prvenstveno Delta Air Lines, dok je Terminal 4 glavni terminal za međunarodne dolaske azijskih, afričkih i europskih zračnih prijevoznika. Terminal 5 koristi se za letove iz Sjeverne Amerike. Terminalom 7 upravljaju British Airways, a terminal 8 dom je American Airlinesa i partnerskih zrakoplovnih tvrtki Oneworld.

  AirTrain omogućuje putnicima lako prometovanje između terminala. Staje i na parkiralištima u zračnoj luci, hotelskim područjima i područjima za najam automobila. AirTrain je besplatan i dostupan 24 sata na dan

  Svi terminali u zračnoj luci JFK imaju sličan raspored: razina dolazaka nalazi se najbliže ulazu u zgradu, od koje se može pristupiti razini polazaka pomoću pokretnih stepenica. Nakon sigurnosne kontrole, putnici ulaze u dvoranu u kojoj se nalaze ukrcajni ulazi. Imajte na umu da je terminal 4 podijeljen na ukrcajne ulaze A i B, a terminal 8 na B i C.

  Sadržaji u zračnoj luci JFK

  JFK nudi raznovrsne sadržaje koji zadovoljavaju potrebe svakog putnika. Mnogi terminali imaju stanice za punjenje, službu medicinske pomoći, područja za pomoć kućnim ljubimcima i skladištenje prtljage. Također i mnoge bankomate i mjenjačnice. Za kupnju možete pronaći sve od “igle do lokomotive”. Osim toga, svi terminali imaju centar za dobrodošlicu izvan područja dolazaka. Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć, samo potražite crvene jakne osoblja zračne luke.

  Bez obzira na to na kojem se terminalu nalazite, svakako ćete na raspolaganju imati veliki izbor restorana koji će vam omogućiti da se izvrsno osjećate u tijeku vremena koje morate provesti u zračnoj luci. Terminali 4, 5 i 8 imaju najviše opcija. Terminal 4 nudi popularna mjesta za večeru kao što su Buffalo Wild Wings i Panda Express, kao i veliki izbog mjesta gdje možete uživati u dobroj kavi, poput Peets Coffee & Tea i Dunkin 'Donuts. U Terminalu 5 možete pronaći mjesta za objedovanje kao što su Pizzeria Famous Famiglia, ili New York Sports Grill. Na terminalu 8 se nalaze restorani kao što su Au Bon Pain i O'Neal's Restaurant, ali i McDonald's i Auntie Anne's.

  Na JFK postoji i luksuzni terminal za kućne ljubimce, nazvan ARK, sa nekoliko područja koja nude različite usluge, ovisno o vrsti životinje. Pa ćete ovdje naći posebna područja za pse, mačke, konje, ptice i još mnoge druge vrste. ARK također ima wellness centar za kućne ljubimce gdje ćete naravno dobiti i veterinarsku skrb, kao i sve standardne usluge.

  Kako stići do i od zračne luke

  Zračna luka JFK izvrsna početna točka za posjet SAD-u jer je dobro povezana s cestovnom mrežom na istočnoj obali. Za one koji putuju u i iz New Yorka, postoje brojne mogućnosti, uključujući vožnju, javni prijevoz, pa čak i izravnu vožnju helikopterom s Manhattana. Kada se vozite u zračnu luku JFK, neizbježno ćete završiti na autocesti Van Wyck, a zatim na autocesti JFK, koja prolazi pokraj svih šest terminala zračne luke. Iz centra Brooklyna, vožnja može trajati od 35 minuta do nešto više od sat vremena, a s Manhattana ćete voziti najmanje sat vremena. Da biste došli od zračne luke do Manhattana u New Yorku, vozite preko Atlantic Avenue i ako nema previše prometa trebali biste stići do odredišta za nekih 40 minuta. Do Stamford u Connecticutu možete stići za oko sat vremena slijedeći I-678 N i I-95 N. Ako krenete na jug po I-95, u Philadelphiji ste za nešto više od dva sata. Budući da se na većini autocesta plaća cestarina, provjerite sa rent a car tvrtkom način plaćanja. Više informacija možete pronaći na našoj stranici sa važnim informacijama o vožnji u SAD-u.

  Zračna luka je također povezana s mrežom javnog prijevoza u New Yorku putem AirTrain-a koji je povezan s postajom Jamaica i plažom Howard. Autobusne linije od zračne luke također su povezane sa sustavima podzemne željeznice New York i Long Island Rail Road. Autobusi B15, Q10 i Q3, na primjer, zaustavljaju se na području središnjeg terminala. Ako koristite javni prijevoz uvijek planirajte dodatnih 30 minuta za putovanje kako biste uzeli u obzir neočekivana kašnjenja.

  Savjeti za parking

  Ukoliko trebate parkirati u samoj zračnoj luci, sve informacije o parkingu ćete naći na web stranici zračne luke.

  Oni koji svoj rent a car u zračnoj luci New York JFK žele iskoristiti do maksimuma i parkirati u blizini popularnih turističkih atrakcija na Manhattanu trebat će sreću i strpljenje kako bi pronašli parkirno mjesto na ulici. Radi sigurnosti, bolje je parkirati na jednom od mnogih parkirališta u gradu. Ako i nađete parkirno mjesto na ulici, obratite pažnju na sve obavijesti i znakove. Na primjer, parkiranje na nekim mjestima može biti privremeno zabranjeno zbog čišćenja ulica

  KORISNE POVEZNICE

  Zračna luka JFK


  Dodatne informacije o Zračnoj luci JFK

  Zračna luka New York JFK
  Queens, NY 11430
  Queens, New York ,USA NY 11430

  IATA Code: JFK
  IACO Code: KJFK
  Wikipedia
  Geografska širina: 40.6413
  Geografska dužina: 73.7781

  Opći podatci: Zračna luka JFK se nalazi u Queensu, a od Manhattna udaljena nekih 25 kilometara. Zapošljava oko 37,000 radnika na svojih 4,930 jutara zemlje sa godišnjim prometom od preko 59 milijuna putnika.