Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI ORLANDO

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Orlando

  Najam vozila u zračnoj luci Orlando zasigurno će vas povesti u uzbudljivu avanturu, budući da je ovaj moderni grad prepun zanimljivih stvari koje treba vidjeti i napraviti. Ljubitelji adrenalina uživat će u mnoštvu tematskih parkova u Orlandu, počevši od raznih ponuda u Walt Disney parku do zabavnih večeri u Legolandu, i onih nadahnutih prirodom, gdje zapravo možete osjetiti pravu divljinu. Osim toga, samo u Orlandu možete letjeti u dvokrilcu otvorenog kokpita iz dvadesetog stoljeća. Ljubitelji golfa mogu okušati svoju sreću u prekrasnim, top-rangiranim golf-odmaralištima, a mladenci se mogu uvjeriti zašto se Orlando svrstava među najpopularnija svjetska odredišta za vjenčanja i medeni mjesec. Grad također nudi obilje međunarodnih restorana i raznovrsnih trgovačkih centara. Osim toga, ako se uputite u bilo koju od eklektičnih četvrti ovog grada, možete osjetiti i upiti lokalnu kulturu i običaje.

  Sa svojom bogatom ponudom izuzetno je popularna destinacija za obitelji s djecom. Nakon što sletite u ovaj uzbudljivi grad, preuzmete svoje vozilo i krenete na ovo avnturističko putovanje, shvatit ćete da je rent a car u zračnoj luci Orlando bio odličan odabir! Ako tražite najbolje ponude na tržištu, svakako provjerite izvrsne prilike koje nudi Auto Europe. Nenadmašne cijene, 60 godina iskustva u iznajmljivanju vozila i izvrsna korisnička podrška u cijelom svijetu su značajke koje određuju Auto Europe.Naš tim stručnjaka spreman je pomoći vam i odgovoriti na sva pitanja koja imate. Samo nas nazovite na broj +49 89 412 097 83.

  Podatci o zračnoj luci

  Kroz ovu najsuvremeniju zračnu luku godišnje prođe preko 44.300.000 putnika, kojima se nudi širok spektar usluga i objekata gdje se mogu opustiti i uživati prije, ili između dva putovanja. Zračna luka Orlando nalazi se oko 15 km jugoistočno od središta Orlanda i lako je dostupna automobilom, autobusom i taksijem.

  Zračna luka Orlando (MCO)
  Službeni naziv: Orlando International Airport
  Web stranica: www.orlandoairports.net
  Adresa: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, United States
  Avioprijevoznici koje lete u zračnu luku Orlando: Veliki broj zrakopolovnih prijevoznika leti u ovu zračnu luku, i iako iz Hrvatske momentalno nema direktnih letova za Orlando, iz zračnih luka Zagreb, Zadar, Dubrovnik, Pula, Split sa avioprijevoznicima kao što su Croatia Airlines, Norweagen, Frontier Airlines, British Airways, Southwest, Eurowings, Easy Jet, Air Lingus itd., uz jedno ili dva presjedanja nerijetko možete pronaći jako povoljne avio karte.

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Orlando?

  Najam vozila u zračnoj luci Orlando je jednostavan jer u njoj posluju sve veće rent a car tvrtke. Uglavnom nema potrebe za prijevozom autobusom do objekta za najam automobila izvan zračne luke, jer se većina vozila nalazi na području zračne luke. Najveći broj rent a car tvrtki naći ćete na A i B strani terminala, kao i na razini zemaljskog prijevoza (Razina 1).

  Avis rent a car u zračnoj luci Orlando Avis u zračnoj luci Orlando
  1 Airport Blvd,
  Orlando, SAD 32827

  +1 407 825 4570
  Radno vrijeme:
  non stop
  Dollar rent a car u zračnoj luci Orlando Dollar u zračnoj luci Orlando
  9201 Airport Blvd,
  Orlando, SAD 32827

  +1 407 825 3287
  Radno vrijeme:
  non stop
  Europcar rent a car u zračnoj luci Orlando Europcar u zračnoj luci Orlando
  1 Airport Blvd
  Orlando, SAD 32827

  +1 407 203 1204
  Radno vrijeme:
  non stop
  Hertz rent a car u zračnoj luci Orlando Hertz u zračnoj luci Orlando
  1 Airport Blvd
  Orlando, SAD 32812

  +1 407 888 5420
  Radno vrijeme:
  non stop

  Terminali

  Međunarodna zračna luka Orlando strukturirana je u zvjezdastom obliku s jednom glavnom zgradom terminala i četirima dvoranama koje su lako dostupne putem pokretnih platformi ili putem povišenog tramvaja. Ova velika zgrada terminala se dalje dijeli na terminale A i B i ima tri etaže. Restorani i kafei nalazi se 3. razini. Razina 2 služi za preuzimanje prtljage, a razina 1 ima pristup zemaljskom prijevozu. Četiri zračne staze osmislili su poznati arhitekti koji zračnoj luci omogućuju da podnese velike količine prometa.

  Unutar glavnog terminala se nalazi i jedinstveni hotel Hyatt Regency, kao i veliko predvorje za putnike. Strana A podijeljena je na Airside 1 i Airside 2, a strana B je podijeljena na Airside 3 i Airside 4, koja je trenutno glavno područje za dolaske. Od carinske kontrole do pokretnih platformi postoje 4 dizala.

  Sadržaji u zračnoj luci Orlando

  Zračna luka Orlando dočekat će vas s raznim uslugama, uključujući restorane, trgovine, pošte i banke. Svi ovi sadržaji dostupni su ne samo putnicima, već i široj javnosti. Trgovine i ugostiteljski objekti smješteni u zračnim terminalima dostupni su samo putnicima s važećim ukrcajnim kartama. U zračnoj luci pronaći ćete mobilne stanice za punjenje, a Wi-Fi je besplatan tijekom cijelog boravka. Bankomati se mogu naći na svim razinama, a mjenjačnica se nalazi na razini 3.

  Kako stići do i od zračne luke

  Iskoristite svoj rent a car u zračnoj luci Orlando i povezite se do centra grada preko SR436, a zatim "East-West Expressway" (sa napomenom da se na ovoj cesti plaća cestarina). Ako ste se uputili u Walt Disney World, idite na SR 528 (autocesta Bee Line / Beach Line, za koju se također naplaćuje cestarina). Svakako preporučujemo da se prije početka putovanja dobro informirate o vožnji u SAD-u. Alternativno, u Terminalu A na razini zemaljskog prijevoza, naći ćete lokalne autobuse koji će vas odvesti do centra grada po vrlo razumnoj cijeni. Taksi i kombiji također se nalaze na ovoj razini. Nakon što završite s istraživanjem Orlanda, možda bi bilo dobro posjetiti Daytona Beach koja je udaljena samo nekih sat vremena vožnje i uživati u prekrasnom krajoliku.

  Savjeti za parking

  Zračna luka Orlando ima izvrsne parkirališne mogućnosti, bez obzira da li svoje vozilo želite ostaviti samo na kratko, ili na dulje, ili samo želite što brže obaviti najam vozila u zračnoj luci Orlando ili izvršiti povrat vozila. Možete odabrati i uslugu prakiranja, ukoliko to ne želite raditi sami. Putnici s invaliditetom imaju pristup Terminalu na gornjem parkiralištu u blizini liftova na svakoj razini, i Economy parkiralište sa uslugom prijevoza do i od terminala. Usluga prijevoza je obično besplatna, a neka parkirališta nadzire policijska uprava Orlando. I u samom gradu je prilično lako pronaći sigurna i čista parkirališta. Za više informacija o radnom vremenu, dostupnosti i cijenama, provjerite na web stranicama grada Orlanda.

  KORISNE POVEZNICE

  Zračna luka Orlando


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Orlando

  Zračna luka Orlando
  1 Jeff Fuqua Blvd
  Orlando, Florida ,USA 32827

  IATA Code: MCO
  IACO Code: KMCO
  Wikipedia
  Geografska širina: 28.2546
  Geografska dužina: 81.1832

  Opći podatci: Zračna luka Orlando je od samog grada udaljena tek nekih 15 kilometara. U Florodi je druga zračna luka po prometnosti i lako je dostupna vozilom.