Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI PULA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Pula po najnižim cijenama

  Zračna luka Pula kapija je za cijelu Istru i Kvarner. Rezervirajte rent a car u Zračnoj luci Pula i krenite u obilazak ove prekrasne regije. Istra obiluje primorskim mjestima, starim gradićima, plažama a i jezerima u unutrašnjosti. Pomno isplanirajte putovanje sa Auto Europe unaprijed i profitirajte od nižih cijena za rane rezervacije. Tvrtka Auto Europe prisutna je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Sa nama možete usporediti cijene svih rent a car tvrtki, te odabrati onu najnižu za sljedeće putovanje. Surađujemo sa velikim brojem domaćih i inozemnih tvrtki i zahvaljujući suradnji duljoj od 60 godina, danas vam nudimo najjeftiniji najam širom svijeta i nagrađivanu korisničku službu.

  Ako se želite bolje upoznati sa tako bogatom i raznovrsnom regijom kao što je Istra, koju karakterizira rimsko nasljeđe još uvijek vidljivo u zidinama i antičkoj arhitekturi, Jadransko more i lijepi brežuljci u unutrašnjosti poluotoka, odaberite najam vozila u Zračnoj luci Pula.

  Blizu grada Pule pronaći ćete brojne plaže i turistička naselja. Odvezite se u Rovinj i Poreč ili čak do Trsta u Italiji. Tijekom ove vožnje uživat ćete u prekrasnom panoramskom pogledu na obalu mora. Napravite pauzu na vidikovcu kod Limskog kanala. Zadivit će vas prekrasna priroda, litice obrasle šumom i smaragdno zeleno more. Zaustavite se u nekom od usputnih sela i ručajte u tipičnoj istarskoj konobi – jela sa skupocjenim istarskim tartufima bit će pravi praznik za nepce! No, prije nego se odlučite na rezervaciju, pročitajte recenzije Auto Europe klijenata na našoj stranici Recenzije rent a car u Puli i sa osjećajem lakoće uživajte u svom sljedećem najmu vozila

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Pula (PUY)
  Ime: Međunarodna zračna luka Pula
  Adresa: 52100, Valtura, Hrvatska
  Lokacija: Zračna luka udaljena je oko 6 km od centra Pule.
  Avioprijevoznici:Trenutno ka i iz Pule leti 19 aviotvrtki. Puno njih nudi posebne charter letove tijekom sezone, a samo par njih nudi letove cijele godine. Neke tvrtke koje lete u Pulu su Croatia Airlines, Eurowings, Easyjet, Ryanair i Norwegian.
  Tel:+385(0)52 550 926

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Pula?

  Ako želite preuzeti rent a car u Zračnoj luci Pula, otiđite po slijetanju u zonu Dolasci, gdje ćete naći nekoliko šaltera različitih rent a car tvrtki. Obvezno je provjeriti radno vrijeme tvrtke od koje ste unajmili vozilo prije nego što krenete na put. Da biste preuzeli vozilo, bit će vam neophodna kreditna kartica na ime glavnog vozača, vaša osobna iskaznica ili putovnica i važeća vozačka dozvola.

  Avis rent a car u zračnoj luci Pula Avis u zračnoj luci Pula
  Valtursko Polje 210,
  Pula, Hrvatska 52100

  +385 91 314 3014
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 23:00
  Hertz rent a car u zračnoj luci Pula Hertz u zračnoj luci Pula
  Valtursko Polje 210,
  Pula, Hrvatska 52100

  +385 52 550 968
  Radno vrijeme:
  uto - ned 08:00 - 21:00
  pon 08:00 - 21:30
  Carwiz rent a car u zračnoj luci Pula Carwiz u zračnoj luci Pula
  Valtursko Polje 210,
  Pula, Hrvatska 52100

  +385 52 523 484
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 21:00
  Sixt rent a car u zračnoj luci Pula Sixt u zračnoj luci Pula
  Valtursko Polje 210,
  Pula, Hrvatska 52100

  +385 52 634 880
  Radno vrijeme:
  pon - ned 07:00 - 22:00

  Terminal

  Zračna luka u Puli je kompaktne veličine i sastoji se samo iz jednog terminala. On je podijeljen na međunarodne dolaske, međunarodne polaske i domaće dolaske.

  Sadržaji u zračnoj luci Pula

  Kako je zračna luka mala, ne sadrži veliki broj restorana, kafića i trgovina. No, svakako da dok čekate na let nećete ostati gladni. Unutar terminala nalazi se moderan cafe gdje se možete osvježiti prije puta, a isto tako možete i obaviti kupovinu u zadnji minut u duty-free shopu, gdje ćete naći autohtone istarske proizvode i suvenire.

  Kako stići do i od zračne luke Pula

  Rezervirali ste i preuzeli jeftin najam vozila u Zračnoj luci Pula i sada želite direktno u grad? Pratite cestu D401 sve do D66 i Šijanske ceste. Na kružnom toku nastavite ravno niz Koparsku ulicu i nastavite kroz ulicu Joakima Rakovca. Ako idete ovim putem, do centra grada vam neće trebati ni punih 15 minuta. Sve ceste su dobro označene, pa povratak vozila isto tako neće predstavljati problem.

  Ako se odlučite za vožnju autocestom, imajte na umu da će vas Istarski Ipsilon, kompleks autocesta u obliku slova Y odvesti u Italiju na sjever ili Rijeku i na kopno prema istoku. Na putu prema Rijeci proći ćete kroz tunel Učka dug oko 5 km u kom se plaća cestarina.

  Savjeti za parking

  U zračnoj luci vam je na raspolaganju puno parkirnih mjesta, dok pronalaženje slobodnog parkirnog mjesta u gradu Pula tijekom ljetnih mjeseci može biti malo zahtjevnije. Parking na ulici je uglavnom dozvoljen ali se plaća. Platite parking i ostavite potvrdu na vidljivom mjestu u automobile. Samo dvije minute hoda od arene nalazi se veliki parking sa oko 200 parking mjesta. Parkirajte se ovdje i otiđite pješice u obilazak znamenitosti u centru grada.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Pula