Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  Najam vozila u Zračnoj luci Rijeka

  Najam vozila diljem svijeta
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Rijeka

  Sve veći broj europskih avio prijevoznika nudi sezonske letove ka Rijeci. Zračna luka je zemljopisno odlično pozicionirana jer se nalazi na otoku Krku, spojenom mostom sa kopnom. Preporučamo rent a car u Zračnoj luci Rijeka za ugodan početak vašeg godišnjeg odmora. Preuzmite automobil odmah po slijetanju i ostanite fleksibilni i slobodni tijekom odmora.

  Sam Krk je fantastična destinacija za odmor a poznat je i kao otok Plavih zastava, što dovoljno govori o kakvoći morske vode i plaža. Do grada Rijeke je samo 25 km, a do Dramlja i Crikvenice manje od 20 km.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Rijeka (RIJ)
  Ime: Zračna luka Rijeka ili Aerodrom Rijeka
  Adresa: Hamec1, 51513, Omišalj, Hrvatska
  Lokacija: Zračna luka se nalazi oko 25 km udaljena od centra Rijeke, blizu grada Omišlja na otoku Krku.
  Avioprijevoznici: Ka Rijeci letove nudi puno tvrtki, a između ostalih tu su Croatia Airlines, Eurowings, Lufthansa, Ryanair, Condor, airBaltic, Transavia i mnoge druge.
  Tel: +385 51 842 040

  Terminali

  Aerodrom Rijeka sastoji se od jedne zgrade, odnosno jednog terminala, gdje se nalaze kako Polasci i Dolasci, tako i Check-In šalteri. U središnjem dijelu zgrade nalaze se pomenuti šalteri, a šalteri za rent a car u Zračnoj luci Rijeka nalaze se u kutu lijevo od glavnog ulaza, odmah pored dijela za odlaske u domaćem prometu.

  Preuzimanje i povratak vozila

  Partneri tvrtke Auto Europe, renomirane rent a car tvrtke, imaju svoje šaltere u zračnoj luci Rijeka. Naći ćete ih lijevo od ulaza odnosno, nakon što sletite i prođete kontrolu, skroz desno na drugom kraju zgrade. Na aerodromu funkcionira 13 takvih tvrtki, a 11 ih je u samoj zgradi terminala. Putem nas možete po najnižim cijenama rezervirati najam vozila u Zračnoj luci Rijeka.
   

  Tvrtka Radno vrijeme
  Alamo 8-20
  ABC Rent 8-22
  Oryx non-stop
  Ridecar 8-20

  Sadržaji u zračnoj luci

  Iako ne spade u velike zračne luke, ona riječka ima sve što vam je potrebno za ugodan boravak dok čekate na svoj let. Na prostoru od 160 četvornih metara na prvom katu čeka vas Travel Value Shop i obilje suvenira, lokalnih delikatesa i proizvoda poznatih svjetskih brandova. Na istom katu nalazi se i caffe bar sa terasom za pušače, dok je na prizemlju također jedan caffe bar sa izlazom na veliku terasu. Ovdje se možete okrijepiti i pojesti sendvič, kroasan, sladoled ili salatu. Pored ženskih toaleta nalazi se zasebna prostorija gdje možete nahraniti i previti bebu. Ukoliko imate posebne potrebe, prijavite se na info pultu, kako bi vam osoblje osiguralo pomoć.

  Prijevoz / Kako do i od zračne luke

  Zračna luka je dobro povezana sa kopnom. Odlučite li se za najam vozila u Zračnoj luci Rijeka, nakon što preuzmete unajmljeni automobil krenite cestom D103 od aerodroma, a sa nje pređite na glavnu državnu cestu D102. U Kraljevici pređite na cestu A7 ka Rijeci i izađite na izlazu 6. Rijeka i Crikvenica spojene su sa aerodromom shuttle autobusima.

  Savjeti za parking

  Prvih 10 minuta parkinga na aerodromu je besplatno a sljedeći sat se trenutačno plaća 15 kn. U Rijeci postoji puno opcija za parking i veliki broj parkirališta. Više o tome i druge korisne informacije pronađite na našoj stranici Rijeka.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Rijeka


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Rijeka

  Zračna luka Rijeka
  Hamec 1
  Omišalj, 51513

  IATA Code: RJK
  IACO Code: LDRI
  Wikipedia
  Geografska širina: 45.2186
  Geografska dužina: 14.5698

  Opći podatci: Zračna luka Rijeka smještena je u mjestu Omišalj na otoku Krk i nalazi se na oko 17 kilometara od grada Rijeke.
  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox