Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI RIM CIAMPINO

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Rim Ciampino

  Auto Europe ima više od 50 godina iskustva u industriji kao rent a car posrednik. Našim klijentima nudimo usluge rent a cara na preko 24 000 lokacije u cijelom svijetu, visoko kvalitetnu korisniču podršku, veliki raspon dostupnih vozila i najniže cijene na tržištu. Odlučite se za rent a car u zračnoj luci Rim Ciampino i počnite uživati u odmoru u Italiji čim napustite avion.

  Kao jedna od dvije rimske zračne luke, zračna luka Ciampino upravlja ne samo vojnim letovima, već i civilnim, uglavnom niskobudžetnim letovima. Zračna luka nalazi se u malom gradu Ciampino jugoistočno od Rima. Jedan je od ulaza u vječni grad i njegove znamenitosti, povijest i kulturnu baštinu. Samo 16 km od središta Rima, zračna luka je dobro povezana s glavnim gradom Italije s nekoliko opcija za prijevoz.

  Najam vozila u zračnoj luci Rim Ciampino najpraktičniji je i najekonomičniji način putovanja u ovom području. Budite fleksibilni na svom putovanju i uštedite novac uz jamstvo najbolje cijene . Uz naše povoljne cijene najma, moći ćete ostati dulje i vidjeti više u Rimu. Tek kada se nađete u Rimu, shvatite koliko je velika kulturna ponuda. Kao i mnogi drugi, vjerojatno ćete se poželjeti vratiti, jer Rim je uistinu fascinantan, i na mnogo načina grad koji je kolijevka europske civilizacije.

  Podatci o zračnoj luci

  Kao pomoćna zračna luka, Ciampino upravlja civilnim, vojnim i trgovačkim letovima, kako domaćim tako i međunarodnim. Prvi zrakoplov koji je stigao do Sjevernog pola poletio je upravo sa ovog mjesta 1926. Kako većina letova ipak slijeće na Fiumicino, zračna luka u Ciampinu upravlja uglavnom sezonskim, čarter i niskobudžetnim letovima. Odlučite se za najam vozila u zračnoj luci Ciampino kako biste na najbolji način započeli svoj odmor u Rimu!

  Zračna luka Rim Ciampino (CIA)
  Službeni naziv: Ciampino-G. B. Pastine International Airport ili Rim Ciampino Airport
  Adresa: Via Appia Nuova, 1651, 00040 Ciampino, Rim, Italija
  Tel: +39 06 65951
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Rim Ciampino: Easy Jet, Ryanair, Wizz Air, Craotia Airlines i Allitalia imaju direktne letove iz Splita,a Vueling iz Zadra

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Ciampino

  Najam vozila u zračnoj luci Rim Ciampino jednostavan je, jer se u dvorani za dolaske nalaze šalteri nekoliko rent a car tvrtki: Avis, Hertz, Europcar, Thrifty i Sixt. Uredi se nalaze u Via Mameli, u neposrednoj blizini parkirališta za automobile P8. U nastavku je pregled radnog vremena odabranih rent a car tvrtki. Imajte na umu da je dolje navedeno podložno promjenama, pa se preporučuje da uvijek provjerite redano vrijeme rent a car tvrtke u vrijeme preuzimanja, kako ne biste ostali bez vozila i bez mogućnosti povrata novca. Ponekad je moguće unajmiti vozilo izvan standardnog radnog vremena uz plaćanje dodatne nakande. Naši agenti za rezervacije rado će vam pomoći i informirati vas o svemu što vam može biti korisno za bezbrižan najam vozila.

  Radno vrijeme rent a car tvrtki

  Avis u zračnoj luci Rim Ciampino Avis u zračnoj luci Ciampino
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rim, Italija 00040

  +39 0679 340 195
  Radno vrijeme:
  pon - ned 8:00 - 21:30
  Budget u zračnoj luci Rim Ciampino Budgetu zračnoj luci Rim Ciampino
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rim, Italija 00040

  +39 0679 340 195
  Radno vrijeme:
  pon - ned 8:00 - 21:30
  Dollar u zračnoj luci Rim Ciampino Dollar u zračnoj luci Rim Ciampino
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rim, Italija 00040

  +39 06 79341693
  Radno vrijeme:
  pon - ned 8:00 - 23:59
  Europcar u zračnoj luci Rim Ciampino Europcar u zračnoj luci Rim Ciampino
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rim, Italija 00040

  +39 06 79340544
  Radno vrijeme:
  pon - sub 8:00 - 21:00
  ned 8:00 - 20:00
  Keddy u zračnoj luci Rim Ciampino Keddy u zračnoj luci Rim Ciampino
  Via Appia Nuova, Arrivals,
  Rim, Italija 00040

  +39 06 79340544
  Radno vrijeme:
  pon - ned 8:00 - 20:00

  Terminali

  Iako je srazmjerno male veličine samo jednog terminala koji se proteže na samo jednom katu, zračna luka nudi putnicima mnoštvo restorana, kafića i barova za opuštanje prije leta. Ima ukupno 16 izlaza i 31 check-in na kojima se možete prijaviti i ostaviti svoju prtljagu. Za kupovinu u zadnjoj minuti, svakako provjerite širok izbor prodajnih mjesta u cijeloj zračnoj luci. Kao pogodnost putnicima, na raspolaganju je besplatni wifi u cijeloj zračnoj luci.

  Sadržaji u zračnoj luci Ciampino

  U zračnoj luci Rim Ciampino naći ćete brojne odlične restorane, kafiće i barove. Zračna luka nudi i nekoliko trgovina visoke mode, kao i Duty free shop. Gotovinu, ukoliko vam je potrebna možete podići na jednom od mnogih bankomata, ali prethodno svakako provjerite visinu provizije u svojoj banci kako biste izbjegli iznenađenja. Novac se može zamijeniti u jednoj od mjenjačnica u područjima za dolaske i odlaske koje rade do 23 sata.

  Ako putujete s djecom, bit će vam drago znati da zračna luka nudi kutke za njegu beba u kojima možete promijeniti pelene, kao i obiteljsku sobu s malim toaletima za djecu. Ako vam je let kasno u noć, imajte na umu da su restorani i dućani zatvoreni između ponoći i 6 ujutro.

  Za pušače su označena posebno određena područja unutar zračne luke. U zračnoj luci Ciampino nema tuševa.

  Kako stići do i od zračne luke

  Od zračne luke do Glavnog željezničkog kolodvora u Rimu moguće je doći i autobusom i vlakom. Taksi ćete naći izvan terminala za dolaske. Autobusom, čije stajalište se nalazi ispred zgrade terminala, se možete odvesti do željezničkog kolodvora u Ciampino gdje možete uzeti vlak za Rim. Zračna luka Ciampino nalazi se 16 km jugoistočno od središta Rima i lako je dostupna putem SS7 ceste, koja povezuje zračnu luku s autocestom A90. Vožnja rent a carom iz zračne luke Ciampio do Rima traje zaista kratko!

  Savjeti za parking

  Parkiranje se u zračnoj luci Rim Ciampino naplaćuje. Ako si želite osigurati mjesto za parkiranje, najbolje je nazvati i unaprijed rezervirati. U Rimu se koristi sustav za parkiranje "pay and display": kupite kartu za parkiranje na obližnjem automatu i stavite je na vidljivo mjesto iza vjetrobranskog stakla. Parkirna mjesta koja se naplaćuju su označena plavim linijama, parkirna mjesta za invalidne osobe označena su žutom bojom, a besplatni parkirni prostori označeni su bijelim linijama.

  Obratite pažnju na ograničenja vremena parkiranja i područja koja su namijenjena samo rezidentima. Mnogo je ulica na kojima je dozvoljeno parkirati samo vozila s dozvolom boravka, posebno u središnjem Rimu. Još jedna opcija su javna parkirališta, koja se također naplaćuju

  Korisne poveznice

  Zračna luka Rim Ciampino

  Natrag na vrh


  Dodatne informacije o zračnoj luci Rim Ciampino

  Zračna luka Rim Ciampino
  Via Appia Nuova,1651
  Ciampino RM, Italija, 00040

  IATA kod: CIA
  IACO kod: LIRA
  Wikipedija
  Geografska širina: 41.7994
  Geografska dužina: 12.5972

  Opće informacije: Zračna luka nalazi se 16 km jugoistočno od rima i lako je dostupna.