Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI SAN FRANCISCO

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta
  Zašto rezervirati kod nas?
  • Usporedite cijene svih rent a car tvrtki
  • Besplatno otkazivanje rezervacije do 48 sati prije preuzimanja vozila
  • Bez naknade za korištenje kreditne kartice
  • Podrška korisničkog centra 7 dana u tjednu
  • 24 000 lokacija širom svijeta

  Rent a car u zračnoj luci San Francisco

  Rent a car u zračnoj luci San Francisco pravi je izbor za putovanje bez obzira da li putujete poslovno ili zbog osobnog užitka i odmora. Smještena 20-ak km južno od istoimenog grada, ova zračna luka je druga najprometnija luka u državi California. Dobra cestovna povezanost zračne luke omogućit će vam odavde nastavak putovanja u sve dijelove Sjeverne Californie uz užitak vožnje duž obale zaljeva.

  Auto Europe u suradnji sa našim partnerima, međunarodnim i lokalnim tvrtkama za najam vozila ponudit će vam bogat izbor vozila kako bi ste odabrali baš onu kategoriju koja se uklapa u vaše planove putovanja. Izaberite mini kategorije za vožnje urbanim zonama i olakšajte si parkiranje u velikim gradovima ovog područja, ili ukoliko više vremena planirate provoditi u prirodi i otkrivati ljepote nacionalnih parkova i prirodnih rezervata Californie, odaberite vozilo koje će vam osigurati udobnost i bezbrižnost tijekom te avanture. Posebice u tom slučaju dobro se informirajte o osiguranjima koja su uključena u vaš ugovor o najmu vozila.

  Bez obzira koju kategoriju odaberete, najam vozila u zračnoj luci San Francisco s našom tvrtkom bit će pravi izbor jer osim super povoljne cijene jamčimo vam i najvišu moguću razinu korisničke usluge. Za potporu uvijek su vam na rapolaganju naši suradnici koji će uz visoku razinu profesionalnost, znanja i ljubaznosti odgovoriti na svako vaše pitanje i rješiti vaše nedoumice prije, tijekom ili nakon završetka najma. A opće savjete o uspješnom najmu pronađite i na našem blogu. Kao međunarodna tvrtka sa 60-ogodišnjim iskustvom i uspješnom suradnjom sa najvećim svjetskim, ali i lokalnim rent a car tvrtkama u više od 180 zemalja i na više od 24000 lokacija, jamčimo vam ugodan, povoljan i siguran najam vozila i u San Franciscu.

  Podatci o zračnoj luci

  Razvoj Zračne luke počeo je 30-ih godina dvadesetog stoljeća, kada je grad San Francisco kupio zemljište od lokalnog zemljoposjednika za tada nazvan „privremeni i eksperimentalni aerodromski projekt“. Današnjih gotovo 60 milijuna putnika godišnje čini Međunarodnu zračnu luku San Francisco, sedmom najprometnijom zračnom lukom u SAD-u.

  Zračna luka San Francisco (SFO)
  Adresa: San Francisco International Airport, San Francisco, CA 94128-8097
  Lokacija: U kalifornijskom okrugu San Mateo, oko 21km južno od grada San Francisco
  Telefon: 800 435 9736
  Avio kompanije koje lete u i iz zračne luke San Francisco:U ovoj zračnoj luci prometuje oko 50 zrakoplovnih tvrtki. Zračna luka je jedno od čvorišta United Airlinesa, a međunarodne linije postoje prema odredištima na svim kontinentima. Među najprometnijim internacionalnim linijama su i one ka europskim zračnim lukama:London Heathrow, Frankfurt Hesse i Pariz Charles de Gaulle.

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci San Francisco?

  Šalteri za najam vozila u zračnoj luci San Francisco nalaze se u Centru za najam vozila, koji se nalazi zapadno od zgrada terminala. Do ovog centra putnici dolaze sa terminala uglavnom vlakovima i to linijom „AirTrain Blue Line“. Ovaj prijevoz omogućuje non-stop pristup Centu za najam vozila s terminala zračne luke, a zaustavlja se i na stajalištu BART vlakova te u garažama parkinga terminla. Obavezno pripremite sve potrebne dokumente da biste preuzeli unajmljeni automobil i provjerite naziv tvrtke sa kojom imate najam kako bi si olakšali pronalazak odgovarajućeg šaltera u Centru za najam. Obratite pozornost da neke tvrtke šaltere za najam imaju izvan ovog Centra, te ćete morati koristiti shuttle prijevoz od Centra do šaltera tvrtke.

  Avis rent a car u zračnoj luci San Francisco Avis u zračnoj luci San Francisco
  Rental Car Center, 780 North Mcdonnell Road,
  San Francisco, California, SAD 94128

  +1 650 877 6780
  Radno vrijeme:
  pon - ned 06:00 - 24:00
  Sixt rent a car u zračnoj luci San Francisco Sixt u zračnoj luci San Francisco
  435 S Airport Boulevard,
  San Francisco, California, SAD 94128

  1 415 658 9799
  Radno vrijeme:
  pon - ned 00:00 - 24:00
  Alamo rent a car u zračnoj luci San Francisco Alamo u zračnoj luci San Francisco
  Rental Car Center, 780 North Mcdonnell Road,
  San Francisco, California, SAD 94128

  +1 844 370 8302
  Radno vrijeme:
  pon - ned 00:00 - 24:00
  Enterprise rent a car u zračnoj luci San Francisco Enterprise u zračnoj luci San Francisco
  Rental Car Center, 780 North Mcdonnell Road,
  San Francisco, California, SAD 94128

  +1 650 697 9200
  Radno vrijeme:
  pon - ned 5:00 - 24:00
  Hertz rent a car u zračnoj luci San Francisco Hertz u zračnoj luci San Francisco
  Rental Car Center, 780 North Mcdonnell Road,
  San Francisco, California, SAD 94128

  +1 650 624 6600
  Radno vrijeme:
  pon - ned 06:00 - 24:00

  Terminali

  Zračna Luka San Franciso ima 4 terminala raspoređena kružno i označena brojevima u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Terminali 1, 2, i 3 namjenjeni su domaćim letovima dok se na Međunarodnom terminalu odvija za sav međunarodni zračni promet ali i neki domaći letove. Postoji sedam dvorana za odlaske i dolaske i one su označene slovima: od A do G. Dvorane A i G su na Međunarodnom terminalu, a ostale na tri domaća terminala.

  Sadržaji u zračnoj luci San Francisco

  Zračna luka ima obilje ponude za obaviti kupovinu ili objedovati. Brojne su trgovine, restorani, zalogajnice pa sva očekivanja mogu biti ispunjena a svi ukusi i potrebe svih dobnih skupina mogu biti zadovoljene. Sigurno jedna od najvažnijih atrakcija ove zračne luke je Muzej FSO, s oko 40 izložbi godišnje. Ovdje ćete pronaći i joga centar, čitaonice i dječje točke kako bi najmlađi putnici mogli da se oslobode viška energije tijekom dužih čekanja leta, ali i za ugodnost onih starijih putnika postoji mjesto za relaksaciju i opuštanje- spa centar. Bankomati ili različiti uslužno-prodajni automati raštrkani su po zgradama terminala, a na svakom terminalu se nalaze i dijelovi za pružanje pomoći životinjama. Postoji besplatna WiFi internetska veza u svim zgradama terminala.

  Kako stići do i od zračne luke San Francisco

  Za putnike koji su se odlučili za putovanje uz rent a car u zračnoj luci San Francisco dvije su mogućnosti dolaska do središta istoimenog grada. Brže se do grada stiže cestom US 101, a nešto duže vremena će biti potrebno cestom 280. Putnici koji putovanje od zračne luke nastavljaju javnim prijevozom također mogu do odredišta stići brzo i jednostavno, jer BART (lokalna tvrtka za brze željeznice) omogućuje lak pristup iz Zračne luke do San Francisca, Istočnog zaljeva i okruga San Mateo. BART stanica nalazi se na razini polazaka na Međunarodnom terminalu, a besplatni AirTrain- lokalni voz u zračnoj luci, povezuje sve terminale sa BART stanicom. Svakog dana postoji i cjelodnevna autobusna linija koju vodi SamTrans. Autobusi polaze iz San Francisca i okruga San Mateo i zaustavljaju se na svakom terminalu i Centru za najam vozila.

  Savjeti za parking

  U Zračnoj luci San Francisco različite su mogućnosti parkiranja, ovisno o vremenu boravka, odnosno duljini razdoblja za koje vam je potreban parking prostor. U samom središtu Zračne luke, između zgrada terminala, je parkiralište za kraće razdoblje, odnosno „na sat“ koje opslužuje terminale za domaći promet, dok je parking iste namjene ali za Međunarodni terminal smješten sa druge strane zgrade ovog terminala. Nešto udaljeniji od zgrade terminala je parking za duža razdoblja, povezan sa zgradama terminala shuttle autobusima koji voze na svakih 5 do 15 minuta tijekom cijelog dana i svakog dana u godini.

  Parkirališta prihvaćaju kovanice i kreditne kartice. U većini mjesta parkiranje je ograničeno na dva sata. Obratite pažnju na vremenska ograničenja, radne sate i ograničena područja. Grad ima i više javnih garaža.

  Korisne poveznice

  Međunarodna zračna luka San Francisco


  Dodatne informacije o zračnoj luci San Francisco

  Zračna luka San Francisco

  Unincorporated San Mateo County, California, SAD, 94128
  IATA kod: SFO
  IACO kod: KSFO
  Wikipedija
  Geografska širina: 37.618889
  Geografska dužina: -122.375

  Opće informacije: Međunarodna zračna luka San Francisco je u kalifornijskom okrugu San Mateo, oko 21km južno od grada San Francisco.