Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  Najam vozila u Zračnoj luci Split

  Najam vozila diljem svijeta
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Split

  Tirkizna čista voda Jadranskog mora i mnoštvo povijesnih znamenitosti čine cijelu regiju Dalmacije jednim pravim turističkim magnetom. Inspirirajte se putem našeg vodiča za najam vozila u Zračnoj luci Split, te započnite još danas sa planiranjem svog sljedećeg putovanja u Dalmaciju. Auto Europe je tvrtka prisutna na tržištu već više od šest desetljeća. Kao uspješan posrednik za rent a car usluge, imamo razvijenu mrežu međunarodnih i inozemnih poslovnih partnera, koji su renomirane rent a car kuće. Kao naši klijenti uživat ćete brojne pogodnosti, a one najbitnije su svakako najniže cijene na tržištu i lakoća rezerviranja automobila. Jednostavno pogledajte ponudu na našoj tražilici; unesite datum i mjesto najma, te pregledajte sve rezultate i filtrirajte ih po sopstvenoj želji i potrebama.

  Split predstavlja vrata Dalmacije, a rent a car u Zračnoj luci Split odličan izbor kada želite odmah po slijetanju započeti novu avanturu u sopstvenom tempu.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Split (SPU)
  Ime: Međunarodna zračna luka Split ili Resnik
  Adresa: Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270, Kaštel Štafilić, Hrvatska
  Lokacija: Zračna luka Split nalazi se oko 19 km udaljena od centra Splita u Kaštel Štafiliću.
  Avioprijevoznici: Letove ka Splitu, između ostalih, nude Croatia Airlines, Scandinavian Airlines, KLM Cityhopper, Easyjet, Vueling Airlines, Volotea, Eurowings i Lufthansa.
  Tel: +385 21 203 555

  Terminali

  Zračna luka u Splitu sastoji se od jednog terminala. Dolasci su sa lijeve, a Odlasci sa desne strane u zgradi.

  Preuzimanje i povratak vozila

  U dijelu Dolasci u zgradi terminala naći ćete većinu šaltera za najam vozila u Zračnoj luci Split. Pri preuzimanju vozila, dužni ste na šalteru pokazati važeću vozačku dozvolu, ispisan Auto Europe voucher, te kreditnu karticu na ime glavnog vozača. Debitne kartice se ne prihvaćaju.

  Tvrtka Radno vrijeme
  ABC Rent non-stop
  Avantcar 8-20
  Best Rent non-stop
  Enterprise non-stop
  Fleet 8-22

  Sadržaji u zračnoj luci

  Iako nije naročito velika, Zračna luka Split je ugodno mjesto za sačekati let. Osim cafea, tu je i restoran, gdje možete nešto i prezalogajiti. Također vam je na raspolaganju mala trgovina sa suvenirima i novinama, koja se nalazi u prizemlju. Osim ove trgovine, možete otići u shopping u duty-free shopu, gdje se po povoljnim cijenama prodaje luksuzna roba i alkoholna pića. U prizemlju se nalaze i banka sa mjenjačnicom i bankomati.

  Prijevoz / Kako do i od zračne luke

  Tvrtka Promet upravlja lokalnim autobusima i gradskim prijevozom. Svakih 20 minuta polaze autobusi ka Splitu, a vožnja traje oko 40 minuta. Taxi usluga je također dostupna i to odmah ispred terminala. Rent a car u Zračnoj luci Split je najbolja opcija jer doprinosi vašoj mobilnosti tijekom cijelog godišnjeg odmora. A grad iz serije Igre prijestolja, Dubrovnik, udaljen je samo tri sata vožnje od Splita! .

  Savjeti za parking

  Mogućnosti za parking u centru grada Splita su ograničene radi pješačke zone u centru. Automobil možete parkirati u javnim parkiralištima i na cesti, a plaćanje je ili na parkomatu ili putem SMS-a.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Split


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Split

  Zračna luka Split
  Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270
  Kaštel Štafilić, 21217

  IATA Code: SPU
  IACO Code: LDSP
  Wikipedia
  Geografska širina: 43.5384
  Geografska dužina: 16.2983

  Opći podatci: Zračna luka Split smještena je u mjestu Kaštel Štafilić na oko 19 kilometara udaljenosti od grada Splita. Odavde prometuju zrakoplovi ka mnogim destinacijama kako u regionu - na primjer ka Osijeku, Beogradu i Zagrebu - kao i ka europskim gradovima, posebice ljeti.
  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox