Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI STUTTGART

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Stuttgart po najnižim cijenama

  Međunarodna zračna luka Stuttgart udaljena je oko 13 kilometara od Stuttgarta, glavnog grada pokrajine Baden-Württemberg. Stuttgart često slovi za jedan od najboljih gradova u Njemačkoj glede kvalitete života i standarda. Grad ima niz restorana, muzeja , te je i domaćin poznatih manifestacija tijekom cijele godine. Ona najpoznatija je svakako pred Božić – Advent u srcu grada, koji privlači posjetitelje iz cijele zemlje i inozemstva.

  Oko Stuttgarta možete pronaći nekoliko dobrih vinarija, rustikalnih dvoraca i jezera koji su vrijedni posjeta. Iskoristite naše ponude za jeftin rent a car u Zračnoj luci Stuttgart kako biste istražili obližnje znamenitosti i doživjeli grad. Auto Europe vam donosi najbolje ponude na tržištu zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj suradnji sa brojnim vodećim tvrtkama u regiji.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Stuttgart (STR)
  Ime: Međunarodna zračna luka Stuttgart ili Flughafen Echterdingen
  Adresa: Flughafenstrasse 32, 70629 Stuttgart, Njemačka
  Lokacija: Zračna luka udaljena je oko 13 km od centra Stuttgarta.
  Avioprijevoznici: Trenutno ka i iz Stuttgarta leti veliki broj zrakoplovnih tvrtki koje spajaju ne samo grad nego i cijeli južni dio Njemačke sa raznim svjetskim destinacijama.
  Tel: +49 711 9480

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Stuttgart?

  Većina tvrti za najam vozila u Zračnoj luci Stuttgart ima šalter u jednom od terminala ili pak uslužni minibus (shuttle) do svog ureda. U slučaju da želite vratiti vozilo izvan radnog vremena ureda rent a car tvrtke, prvo provjerite sa Auto Europe da li je to moguće i koliko iznose dodatni troškovi. U tabeli možete vidjeti radno vrijeme pojedinih tvrtki sa kojima surađujemo. Ono je podložno promjeni i ovdje je dato samo kao smjernica. Ipak, uvijek prije puta dobro provjerite svoj voucher za rent a car u Zračnoj luci Stuttgart. U voucheru piše ime tvrtke sa kojom unajmljujete automobil,svi važni uvjeti i odredbe, kao i ažurirano radno vrijeme svake tvrtke. Provjerite obavezno što vam je sve potrebno od dokumenata i ne zaboravite kreditnu karticu na ime glavnog vozača jer bez nje ne možete preuzeti automobil.

  Enterprise Rent a car u zračnoj luci Stuttgart Enterprise Rent a car u zračnoj luci Stuttgart
  Flughafenstraße 43 Stuttgart Airport, Terminal 3, Nivo 2 ,
  Stuttgart, Njemačka 70629

  +49 711 7824070
  Radno vrijeme:
  pon - pet 7:00-23:30
  sub 7:00-23:00
  Ned. 8:00-23:00
  Sixt Rent a car u zračnoj luci Stuttgart Sixt Rent a car u zračnoj luci Stuttgart
  Flughafenstraße ,
  Stuttgart, Njemačka 70629

  +49 69 710445596
  Radno vrijeme:
  pon - sub 7:00-23:00
  ned 8:00-23:00
  Budget Rent a car u zračnoj luci Stuttgart Budget Rent a car u zračnoj luci Stuttgart
  Flughafenstraße ,
  Stuttgart, Njemačka 70629

  +49 69 710445596
  Radno vrijeme:
  pon - sub 7:00-23:00
  ned 8:00-23:00
  Avis Rent a car u zračnoj luci Stuttgart Avis Rent a car u zračnoj luci Stuttgart
  Flughafenstraße ,
  Stuttgart, Njemačka 70629

  +49 711 9484451
  Radno vrijeme:
  pon - sub 7:00-23:00
  ned 8:00-23:00

  Terminali

  Međunarodna zračna luka Stuttgart sastoji se od četiri terminala. Terminal 1 uglavnom koriste tvrtke Lufthansa i Eurowings. Terminal 2 je mali sa samo 9 check-in šaltera i koristi ga također Eurowings. Tvrtke TUIfly i KLM su među onim većima koji koriste Terminal 3, dok je Terminal 4 posebna zgrada ali povezana sa terminalima 1 i 3. Mahom ga koriste tvrtke koje nude charter letove.

  Sadržaji u zračnoj luci

  Zračna luka Stuttgart ima oko 10 000 četvornih metara maloprodajnog i ugostiteljskog prostora. U terminalima se nalazi nekoliko restorana, barova i trgovina. Postoji jedan slobodan sat interneta za sve putnike, koji je dostupan u cijeloj zračnoj luci. Ukoliko vam treba gotovina, na raspolaganju vam stoji nekoliko bankomata na raznim mjestima u zračnoj luci. Uz određenu naknadu možete dobiti pristup jednom od VIP salona koji nude malo više udobnosti od standardnih čekaonica.

  Kako stići do i od zračne luke

  Najlakši način za vratiti se u zračnu luku je autocestom A8. Izuzetno je praktično uzeti najam vozila u Zračnoj luci Stuttgart i autocestom nastaviti ka drugim gradovima u Njemačkoj. Do Minhena, na primjer, trebat će vam oko 2 sata vožnje.

  Grad Stuttgart spojen je sa zračnom lukom S-Bahn vlakovima S2 i S3. Ispred aerodromske zgrade nalazi se i novi autobusni kolodvor gdje staju mjesni, međumjesni i međunarodni autobusi. U blizini se nalazi i taxi stajalište.

  Savjeti za parking

  Parking u zračnoj luci se plaća. Možete unaprijed rezervirati parking mjesto putem internetske stranice zračne luke, gdje možete vidjeti i sve aktualne cijene. U gradu Stuttgartu postoji puno javnih parkirališta i natkrivenih garaža, a ponekad se može naći i slobodno parkirno mjesto na ulici.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Stuttgart


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Stuttgart

  Zračna luka Stuttgart
  Flughafenstraße 32
  Stuttgart, 70629

  IATA Code: STR
  IACO Code: EDDS
  Wikipedia
  Geografska širina: 48.6876
  Geografska dužina: 9.2056

  Opći podatci: Zračna luka Stuttgart osma je po broju putnika u Njemačkoj. Nalazi se u mjestu Leinfelden-Echterdingen odmah uz grad Stuttgart i do nje se lako dolazi lokalnim vlakom (S-Bahn). Ona je ujedno i baza tvrtke Eurowings.