Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI VENECIJA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Venecija po najnižim cijenama

  Sam spomen imena Venecija kod većine nas izaziva poseban osjećaj. Iako je godišnje posjeti preko 30 miliona turista, i usprkos nesnošljivim gužvama koje se pritom stvaraju, još uvijek je mjesto koje jednostavno moramo posjetiti, barem jedanput. Prvi pogled na Veneciju već pomalo muti razum, no kada imamo mogućnost doživjeti bar neke od čari kojima ovaj grad osvaja, ushićenje se povećava, i sve one mane koje usput vidimo jako brzo zaboravljamo. Priuštite si vožnju gondolom, prošetajte po trgu Sv. Marka i ne zaboravite posjetiti Duždevu palaču. Ako imate mogućnost Veneciju posjetiti za vrijeme karnevala, učinite to, zaista je nešto posebno! Rent a car će vam svakako koristiti za obilazak okolnih mjesta i gradova sjeverne Italije, kao što su to Bergamo, ili Pisa, i tu vam treba Auto Europe, kako biste ovu divnu zemlju obišli i istražili u svom ritmu i baš onako kako to vama paše. Verona je od Venecije udaljena samo 119 km, a Padova tek 53 km. Rent a car u zračnoj luci Venecija je iz više razloga dobra opcija za početak vašeg putovanja. Izgrađena 1960. godine, danas godišnje ima promet od 11 miliona putnika

  Auto Europe još od davne 1954. djeluje kao posrednik u rent a car industriji. Zahvaljujući partnerstvima koje smo putem izgradili, danas smo vam u mogućnosti ponuditi najbolji izbor vozila i kvalitetu usluge po najpovoljnijim uvjetima, i to na 24 000 lokacija u 180 zemalja diljem svijeta. Unaprijedili smo i naš rezervacijski sustav koji vam omogućava zaista brzu i jednostavnu rezervaciju najma vozila. Sve što trebate napraviti je otvoriti našu web stranicu, popuniti obrazac za rezervaciju i unutar nekoliko sekundi ćete već ispred sebe imati izlistane najbolje ponude u željenoj destinaciji i odabranoj lokaciji. Ako ipak preferirate osobni kontakt, onda samo nazovite na +49 89 412 097 83 i naše stručno osoblje će vam rado pomoći napraviti rezervaciju i odgovoriti na sva pitanja vezana za proces najma vozila, naravno na hrvataskom, njemačkom ili engleskom jeziku.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Venecija nalazi se u mjestu Tessera i od grada Mestre je udaljena 8 km, a od Venecije 12 km, tako da kada se odlučite za najam vozila u zračnoj luci Venecija do samog grada trebate nekih 20 minuta vožnje. Marco Polo nije jedina zračna luka u blizini Venecije. Tu su također Treviso kao i Venecija-Lido. Letovi se odvijaju uglavnom prema i iz domaćih, i europskih gradova, pa tako naravno i hrvatskih. Iz Splita i Dubrovnika postoje direktni letovi, dok uz presjedanje možete letjeti iz Zadra i Zagreba. Naravno, ponude letova se konstantno mijenjaju, pa je najbolje uvijek pratiti trenutne ponude, koje mogu biti zaista izuzetno povoljne.

  Aeroporto di Venezia, Aeroporto Marco Polo Tessera
  Adresa: Viale G. Gallilei 30/1, 30173 Tessera, Venecija, Italija
  Telefon: +39 041 541 5030
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci Venecija: U zračnoj luci Venecija prisutno je više od 50 aviokompanija, između ostalih i Austrian Airlines, easyJet, Eurowings, Lufthansa, SWISS Airlines, Volotea te United.

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Venecija?

  Šalteri rent a car tvrtki u zračnoj luci Venecija nalaze se na 1. katu sale za dolaske, tako da se odmah po dolasku možete posvetiti svom najmu vozila u zračnoj luci Venecija i onda opušteno započeti odmor. Prije nego se uputite po svoje vozilo, provjerite imate li svu potrebnu dokumentaciju. To su svakako vozačka dozvola, putovnica ili osobna iskaznica, važeća kreditna kartica koja glasi na vaše ime i Auto Europe voucher koji ste dobili putem e-maila odmah po potvrdi rezervacije. Znamo da se u Italiji vozi prilično kaotično, pa se prije nego što počnete voziti upoznajte sa prometnim propisima. Više informacija o tome, a i o samoj zemlji potražite na našoj web stranici Najam vozila u Italiji.

  Avis u zračnoj luci Venecija Avis u zračnoj luci Venecija
  Viale G. Gallilei 30/1,
  Tessera, Italija 30173

  +39 041 5415030
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 08:00 do 24:00
  Budget u zračnoj luci Venecija Budget u zračnoj luci Venecija
  Viale G. Gallilei 30/1,
  Tessera, Italija 30173

  +39 0415 415030
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 08:00 do 24:00
  Europcar u zračnoj luci Venecija Europcar u zračnoj luci Venecija
  Viale G. Gallilei 30/1,
  Tessera, Italija 30173

  +39 041 5415654
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 07:30 do 24:00
  Sixt u zračnoj luci Venecija Sixt u zračnoj luci Venecija
  Viale G. Gallilei 30/1,
  Tessera, Italija 30173

  +39 029 475 79 79
  Radno vrijeme:
  Pon - pet 08:00 do 22:30
  Sub 08:00 do 22:30
  Ned 10:00 do 22:30
  Hertz u zračnoj luci Venecija Hertz u zračnoj luci Venecija
  Viale G. Gallilei 30/1,
  Tessera, Italija 30173

  +39 041 5416075
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 08:00 do 24:00

  Terminali

  Zračna luka ima samo jedan terminal koji se proteže na tri kata. U prizemlju se nalazi sala za dolaske, a na prvom katu ćete naći onu za odlaske. 70 Check-In-šaltera i ukrcajnih izlaza su podijeljeni na schengenske i ne-schengenske. Ako trebate čekati na svoj let, na najgornjem katu ćete naći dućane, restorane i salone koji će vam pomoći da ugodno skratite vrijeme.

  Sadržaji u zračnoj luci Venecija

  Iako sama zračna luka nije velika, u njoj ćete naći raznoliku ponudu, tako da zaista imate čime skratiti vrijeme u slučaju da morate čekati na let. U prizmlju se do toaleta nalaze i prostorije za previjanje djece, WLAN punktovi, i stanice za punjenje mobitela te također bankomati, poštanski sandučić, policija, kapela, salon za opuštanje, kao i dućani sa poznatim talijanskim markama. Na ovom katu ćete naći i nekoliko restorana, kafea i vinski bar. U sali za dolaske se nalaze i trake za preuzimanje prtljage. Na prvom katu ćete naći gotovo iste sadržaje kao i u prizemlju, a na drugom katu ćete naći još više dućana u kojima možete kupiti suvenire, kozmetiku, odjeću, nakit, prehrambene proizvode te restorane i nekoliko salona za odmor.

  Kako stići do i od zračne luke

  Ako stižete iz pravca Bologne, prvo trebate ići na autocestu A13 u pravcu Padove, potom preći na A4. Također ako stižete iz pravca Milana idite autocestom A4 i koristite izlaz Dolo i pratite oznake za zračnu luku Venecija. Iz pravca sjevera će vas do zračne luke dovesti autocesta A27. Jednako jednostavno možete koristiti i sredstva javnog prijevoza. Vlakom možete doći sa željezničkih postaja Venezia Mestre i Venezia Santa Lucia. Vožnja traje između 20 i 35 minuta. Autobusom, osim do Venecije, možete stići i do drugih talijanskih gradova, kao što su Treviso ili Padova. Ako se želite voziti iz Rima, do Venecije vam treba 5 sati i 26 minuta ako koristite E35.

  Savjeti za parking

  Kada se odlučite na rent a car u zračnoj luci Venecija svoje vozilo morate parkirati izvan grada. Preporučujemo parkirališta Piazzale Roma ili otok Tronchetto, jer su sa Venecijom direktno povezana gradskim prijevozom, što znači da ste u središtu Venecije jako brzo. Ako si želite osigurati parkirno mjesto, bolje ga je unaprijed rezervirati. Jeftin parking možete naći i u obližnjem gradiću Mestre, kao naravno i u samoj zračnoj luci, odnosno njenoj okolici sa ukupno 7 parkirališta (P1 do P4, P6, Speedy Park i parkiralište za kratkotrajno zaustavljanje). Na raspolaganju su vam natkrivena, nenatkrivena te parkirališta za dugotrajno ili kratkotrajno parkiranje.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Venecija


  Dodatne informacije o zračnoj luci Venecija

  Zračna luka Venecija
  Viale G. Gallilei 30/1
  Venecija, Italija 30173

  IATA kod: VCE
  IACO kod: LIPZ
  Wikipedija
  Geografska širina: 57.5425
  Geografska dužina: -4.0475

  Opće informacije: Zračna luka Venecija se nalazi nekih 12 km sjeveno od Venecije, sagrađena je 1960. godine i godišnje prometuje preko 11 miliona putnika.