Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  Najam vozila u Zračnoj luci Zadar

  Najam vozila diljem svijeta
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Zadar

  Zadar je smješten na istočnom dijelu obale hrvatskog Jadrana i ima fantastičan položaj. Od Zadra ćete brzo stići do Šibenika, Splita i Makarske, a možete i otploviti katamaranom sve do Pule. Blizu grada nalaze se i brojni otoci, tako da je izbor plaža i znamenitosti zaista velik, a sadržaja ne nedostaje, bez obzira na to da li tražite aktivan odmor ili samo mirovanje.

  Ako letite do Zadra, Auto Europe preporuča rent a car u Zračnoj luci Zadar kao najzgodniju opciju. Preuzmite vozilo odmah nakon slijetanja i komforno nastavite ka željenoj destinaciji.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Zadar (ZAD)
  Ime: Zračna luka Zadar
  Adresa: Zemunik Donji, ulica I broj 2/A, Hrvatska
  Lokacija: Zračna luka Zadar nalazi se u Zemuniku Donjem na samo 8 km od centra Zadra.
  Avioprijevoznici: Ka Zadru leti veći broj avioprijevoznika, pogotovo u ljetnom periodu. Između ostalih, tu su Croatia Airlines, Vueling, Eurowings, Ryanair, Easyjet, LOT, Lufthansa i drugi
  Tel: +385 23 205 800

  Terminali

  Za rent a car u zračnoj luci Zadar brinemo se skupa sa našim brojnim poslovnim partnerima od kojih možete unajmiti vozilo po prestižnim cijenama. Šalteri i kućice gdje se nalaze rent a car tvrtke su odmah na izlazu iz zgrade terminala, odnosno, samo 20 m udaljeni od glavne zgrade u neposrednoj blizini parkirališta. Prije polaska i same rezervacije nužno se je upoznati sa osnovnim pravilima za uspješno sklopljen ugovor o najmu.

  Preuzimanje i povratak vozila

  Auto Europe surađuje sa brojnim rent a car tvrtkama, kako onim međunarodnim, tako i lokalnim. Opredijelite se za povoljne cijene rent a cara i uživajte u vožnji Jadranskom rivijerom.

  Da biste preuzeli vozilo, opće je pravilo za sve lokacije da su vam potrebni minimum sljedeći dokumenti: osobna iskaznica ili putovnica, vozačka dozvola, kreditna kartica na ime glavnog vozača, isprintani voucher od Auto Europe. Debitne kartice se ne prihvaćaju, a na kreditnoj kartici bit će blokiran iznos pologa sve do kraja trajanja najma. Pošto putujete na more, obvezno unaprijed provjerite sa rent a car tvrtkom da li smijete ići vozilom na trajekt i pod kojim uvjetima. Naime, nekad ne postoje ograničenja, a ponekad se moraju platiti dodatne minimalne naknade. Izbjegnite nepotrebni stress i unaprijed se informirajte o pravilima za najam vozila u Zračnoj luci Zadar.

  Tvrtka Radno vrijeme
  ABC Rent 8-22
  Active 8-21
  Unirent non-stop
  Nova 7-22:30
  Alamo 8 - 20

  Sadržaji u zračnoj luci

  Boravak u Zračnoj luci Zadar bit će ugodan zahvaljujući jednom caffe baru gdje možete popiti kavu i prelistati dnevne novine i restoranu gdje možete dobro jesti i okrijepiti se pred let. Na cijelom terminalu dostupan je besplatan bežični internet, a check-in možete obaviti na jednom od šaltera kod djelatnika, kao i na kiosku za samostalni check-in.

  Prijevoz / Kako do i od zračne luke

  Uz najam vozila u zračnoj luci Zadar ćete vrlo lako doći do grada. Cesta je dobro obilježena a do centra grada ima samo osam kilometara. Autobusi do i od zračne luke prometuju na svakih pol sata ili sat, u ovisnosti od doba dana, a koordinirani su sa poletanjem i slijetanjem zrakoplova. Uz ove dvije opcije, na raspolaganju su vam shuttle transferi različitih taxi udruženja, kao i brojna taxi vozila.

  Savjeti za parking

  Na samom parkiralištu uz zračnu luku nalazi se 577 mjesta za osobna i rent-a-car vozila, taxi vozila i autobuse. U Zadru ćete pronaći nekoliko parkirališta u gradu od kojih se na svima naplaćuje parking. Više o tome, kao i o gradu, pročitajte na našoj stranici o Zadru.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Zadar


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Zadar

  Zračna luka Zadar
  Ulica I/2A
  Zemunik Donji, 23222

  IATA Code: ZAD
  IACO Code: LDZD
  Wikipedia
  Geografska širina: 44.0965
  Geografska dužina: 15.3534

  Opći podatci: Zračna luka Zadar važno je strateško mjesto za turizam na Jadranu. Nalazi se na udaljenosti od 8 kilometara od centra Zadra a dočekuje i ispraća letove ka raznim europskim gradovima.
  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox