Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI ŽENEVA

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u zračnoj luci Ženeva

  Ženeva je međunarodni centar bankarstva i diplomacije. Ovaj kozmopolitski grad, europsko sjedište Ujedinjenih naroda i Crvenog križa, smjestio se na Ženevskom jezeru i okružen je Alpama. Slikovito okruženje grada privlači putnike iz cijelog svijeta.

  Svoj užitak putovanja kroz Švicarsku počnite čim izađete iz zrakopolova, uz rent a car u zračnoj luci Ženeva. Pružit ćemo vam visokokvalitetnu uslugu najma automobila po najpovoljnijim cijenama na više od 24000 lokacija diljem svijeta. Zahvaljujući iskustvu dugom više od 60 godina, možemo da ispunimo vaša najviša očekivanja, u suradnji sa kako lokalnim, tako i međunarodnim tvrtkama za najam automobila, nudimo vam širok izbor različitih kategorija vozila. Auto Europe pruža uz garantirano najniže cijene i najbolju uslugu za korisnike.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Ženeva, poznata i kao zračna luka Cointrin, nalazi se oko 4 km sjeverozapadno od centra grada Ženeva. Zbog položaja na državnoj granici dvije zemlje, zračna je luka za Švicarsku i za Francusku ali uvijeti najma nisu isti na švicarskoj i francuskoj strani zračne luke.

  Međunarodna zračna luka Ženeva (GVA)
  Adresa: Route de l´Aeroport 21, 1218 Grand-Saconnex, Švicarska
  Telefon: +41 22 717 71 11
  Avio kompanije koje djeluju u zračnoj luci: U ponudi je više od 50 zrakoplovnih kompanija za regionalni i međunarodni aviopromet

  Gdje mogu preuzeti unajmljeno vozilo u zračnoj luci Ženeva?

  Šalteri za najam vozila u Zračnoj luci Ženeva tvrtki sa kojima surađuje Auto Europe su podijeljeni u švicarski i francuski sektor.

  U švicarskom sektoru šalteri se nalaze na razini Dolasci, naspram La Poste. Vraćanje vozila u švicarskom dijelu je na parkingu P51 na razini niže. Ukoliko iznajmljujete auto u švicarskom, a vraćate u francuskom dijelu, možda ćete morati platiti naknadu.

  Ako ste rezervirali najma auta sa francuske strane zračne luke Ženeva, moći ćete doći do franuskog sektora čak iako ste sletjeli u internacionalnu zonu. Morat ćete preuzeti svoju prtljagu, preći razinu „Chek-in“ i slijediti znakove „Destination France“, proći kroz šalter carinske zone i nastaviti ka šalteru za najma vozila. Pri odlasku, možete vratiti automobil u francuski sektor. Ukoliko letiti u druge zemlje, izvan Francuske, vjerojatno ćete se za let morati prijaviti na švicarskoj strani. Kroz tranzitni prostor možete doći do međunarodnog sektora.

  Thrifty u zračnoj luci Ženeva Thrifty u zračnoj luci Ženeva
  Route de l'Aéroport 21,
  Ženeva, Švicarska 1215

  +41 22 717 80 80
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 07:00 - 23:30
   
  Avis u zračnoj luci Ženeva Avis u zračnoj luci Ženeva
  Route de l'Aéroport 21,
  Ženeva, Švicarska 1215

  + 41 22 929 03 30
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 06:30 - 23:30
  Hertz u zračnoj luci Ženeva Hertz u zračnoj luci Ženeva
  Route de l'Aéroport 21,
  Ženeva, Švicarska 1215

  +41 22 717 80 80
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 07:00 - 23:30
  Europcar u zračnoj luci Ženeva Europcar u zračnoj luci Ženeva
  Route de l'Aéroport 21,
  Ženeva, Švicarska 1215

  +41 22 7178110
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 07:00 - 23:30
  Enterprise u zračnoj luci Ženeva Enterprise u zračnoj luci Ženeva
  Route de l'Aéroport 21,
  Ženeva, Švicarska 1215

  +41 848 44 55 22
  Radno vrijeme:
  Pon - ned 06:30 - 23:30

  Terminali

  Zračna luka Ženeva je podijeljena u dva terminala za putnike- T1 i T2. Terminal T1, poznat kao glavni terminal, je podijeljen u pet pristaništa: A, B, C, D, i F. Na pristaništu A, i nekim kapijama na pristaništu D putnici ne podliježu provjeri putovnica. Na kapijama u pristaništima B, C i nekim u pristaništu D, putnici podliježu provjeri putovnica. Pristanište F poznato je kao francuski sektor i koristi se isključivo od strane putnika koji dolaze ili odlaze na i sa francuskih odredišta.

  T2 se korisit tijekom zimske čarter sezone. Ovo je originalni terminal ali nije moderniziran kao glavni terminal. Putnici se ovdje prijavljuju, a zatim se šalju na glavni terminal.

  U skladu sa planom leta i putovanja pažljivo odaberite terminal na kojem ćete rezervirati preuzimanje automobila, jer ovisno o vašem krajnjem odredištu putovanja jedan terminal, odnosno jedna državna strana zračne luke, vam je sigurno prikladnija za najam vozila u zračnoj luci Ženeva, a Auto Europe surađuje sa tvrtkama s obje strane.

  Sadržaji u zračnoj luci Ženeva

  Međunarodna zračna luka Ženeva nudi putnicima sadržaje svjetske kvalitete. U više od 25 restorana, barova i zalogajnica u zračnoj luci, za svakoga ima ponešto. Putnici mogu da kupuju u više od 50 prodavaonica koje nude sve od švicarskih satova do časopisa. Bankomati i mjenjačnice raspoređeni su po zračnoj luci. Cijela zračna luka nudi wifi za putnike.

  Kako stići do i od zračne luk

  Prijevoz od i do zračne luke je jednostavan uz korištenje Uniresoa. Potrebna je samo jedna karta za putovanje vlakom, tramvajem, autobusom ili brodom u regionu Francuska-Vaud-Ženeva. Dodatni bonus je da svi putnici mogu preuzeti kartu u dijelu za preuzimanje prtljage i sa njom besplatno koristit Unireso prijevoz.

  Željeznička postaja u zračnoj luci ima direktan pristup razinama za prijavu i dolaske. Svi vlakovi staju u Ženeva-Cornavin postaji i prometuju svakih dvanaest minuta tijekom sata.

  Većina hotela nudi besplatan shuttle autobus izvan razine za dolaske. Shuttle autobusi obično prometuju svakih dvadeset minuta. Taksi prijevoz u Ženevi može se unaprijed rezervirati ili jednostavno možete samo zaustaviti ili pozvati taxi.

  Do zračne luke možete doći automobilom cestom E62, poznatom kao i autocesta 1. Kako se Zračna luka Ženeva nalazi u neposrednoj blizin grada, vožnja do nje do gradskog centra traje samo petnaestak minuta. Molimo, upoznajte se sa lokalnim prometnim propisima. Neke od najosnovnijih možete pronaći na našoj stranici o najmu vozila u Švicarskoj

  Savjeti za parking

  Parking u Zračnoj luci Ženeva je otvoren 24 sata dnevno, međutim, najbolje je napraviti rezervaciju unaprijed da biste si osigurali mjesto za svoj rent a car u zračnoj luci Ženeva.

  Postoje tri različite parking zone u Ženevi. Parking u bijeloj zoni, u kojoj funkcionira sustav „plati i prikaži“, naplaćuje se od ponedjeljka do petka između 9 i 14 sati i od 17 do 21 sat. U plavoj zoni jedan sat parkinga je besplatan, a u žutoj je parkiranje zabranjeno.

  Korisne poveznice

  Zračna luka Ženeva