Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  NAJAM VOZILA U ZRAČNOJ LUCI ZÜRICH

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Rent a car u Zračnoj luci Zürich po najnižim cijenama

  Kada se odlučite za najam vozila u Zračnoj luci Zürich sa tvrtkom Auto Europe, pred vama je mogućnost istražiti spektakularnu Švicarsku u sopstvenom tempu i to po vrlo povoljnim cijenama. Zürich, financijski motor Švicarske, nudi putnicima mnogo više od burze i bankovnog svijeta. Iskoristite priliku i posjetite brojne muzeje, katedrale i parkove koji ovaj grad čine jednom od kulturnih centara Švicarske. Po završetku vašeg putovanja u Zürichu, zaputite se autocestom ka Bazelu, gradu poznatom po kazalištu i industriji, a svakako se zaustavite i istražite brojna alpska sela na putu.

  Podatci o zračnoj luci

  Zračna luka Zürich (ZRH)
  Ime: Međunarodna zračna luka Zürich ili Zračna luka Kloten
  Adresa: 8058 Zürich Flughafen, Švicarska
  Lokacija: Zračna luka nalazi nedaleko od Züricha, na samo 10-ak kilometara od grada. Više od 180 tvrtki ima svoje predstavništvo u zračnoj luci, a odavde je grad spojen sa mnogim svjetskim poznatim destinacijama.
  Avioprijevoznici: Među poznatijim zrakoplovnim tvrtkama koje lete u i iz Zračne luke Zürich su i Aer Lingus, Air Canada, Emirates, Lufthansa, American Airlines, i Air France. Godišnje odavde prođe više od 22 milijuna putnika. Možete preuzeti rent a car u Zračnoj luci Zürich odmah po slijetanju.
  Tel: +41 43 816 22 11

  Gdje mogu preuzeti vozilo u zračnoj luci Zürich?

  Svi uredi za najam vozila u Zračnoj luci Zürich smješteni su na prvom nivou centra zračne luke. Rent a car zona otvorena je za putnike svakog dana između 6 i 23:30. Dobro pročitajte voucher kako biste bez problema našli rent a car tvrtku od koje ćete preuzeti automobil i prije puta još jednom provjerite imate li sve potrebne dokumente i kreditnu karticu na svoje ime. Ukoliko imate nekih nejasnoća i pitanja, slobodno nas nazovite. Možete otkazati najam vozila potpuno besplatno do 48 sati prije zakazanog preuzimanja vozila. Imajte na umu da za određene klase vozila u određeno vrijeme ovo ne važi.

  Sixt Rent a car u zračnoj luci Zurich Sixt Rent a car u zračnoj luci Zurich
  Parking 3,
  Kloten, Švicarska 8302

  +41 848 884 444
  Radno vrijeme:
  Pon. - Ned. 6:00 - 23:30
  Hertz Rent a car u zračnoj luci Zurich Hertz Rent a car u zračnoj luci Zurich
  Flughofstrasse 3,
  Kloten, Švicarska 8302

  +41 43 816 32 55
  Radno vrijeme:
  Pon. - Ned. 6:30 - 23:30
  Europcar Rent a car u zračnoj luci Zurich Europcar Rent a car u zračnoj luci Zurich
  Flughofstrasse 3,
  Kloten, Švicarska 8302

  +41 43 255 56 56
  Radno vrijeme:
  Pon. - Ned. 6:30 - 23:30
  Enterprise Rent a car u zračnoj luci Zurich Enterprise Rent a car u zračnoj luci Zurich
  Flughofstrasse 3,
  Kloten, Švicarska 8058

  +41 58 122 04 20
  Radno vrijeme:
  Pon. - Ned. 6:00 - 23:30

  Terminali

  Zračna luka Zürich nudi tri check-in zone i četiri terminala (A, B, D i E). Terminal A koristi se isključivo za europske letove, dok se Terminal B koristi kako za letove unutar Europe, tako i izvan nje. Terminal E, koji se koristi za letove izvan Europe, udaljen je od glavnih terminala i do njega se može doći putem kroz Sky Metro. Pored terminala i mjesta za check-in, terminalni kompleks uključuje još i trgovački centar, željeznički kolodvor, parkirališta i autobusnu i tramvajsku postaju.

  Sadržaji u zračnoj luci Zürich

  Kao što se može očekivati, Zračna luka Zürich nudi putnicima izvrsnu trgovačku zonu sa duty-free poslovnicama od kojih se možete birati. Trgovački centar Zračne luke nalazi se na jednoj razini iznad zone Check-in 3. Trgovina sa mješovitom robom otvorena je od 6 do 22 sata. Tu su, također, i kiosci, knjižare, ljekarne, trgovine sa elektronskom robom i, naravno, butici sa garderobom. U ponudi je veliki izbor švicarskih i međunarodnih marki. Ovdje se nalazi najveći „food court“ odnosno zona sa ogromnom ponudom različitih restorana u cijeloj Švicarskoj.

  Ako putujete sa djecom, dobro je znati da je u u zonama A i E u zračnoj luci moderna igraonica čiji djelatnici govore nekoliko jezika i gdje se djeca mogu igrati sa raznim igračkama. Roditeljima sa malim bebama dostupne su ne samo prostorije za previjanje i dojenje, već i prostorije gdje djeca mogu besplatno spavati. Za odrasle koji bi se željeli malo aktivirati ili istegnuti, na raspolaganju je i sportski centar gdje možete unajmiti biciklu ili koturaljke, a za one umorne na raspolaganju je jednostavan aerodromski hotel kod Gatea B/D.

  Kako stići do i od zračne luke Zürich

  Zračna luka je povezana autocestom A51 i sa ostalim glavnim cestama koje omogućuju pristup središnjoj i istočnoj Švicarskoj. Ako ne preuzimate rent a car u zračnoj luci Zürich, već sa nekog drugog mjesta u centru Züricha ili negdje drugdje u Švicarskoj, postoji više opcija javnog prijevoza kako biste stigli tamo. Željeznički kolodvor u zračnoj luci Zürich nalazi se ispod glavnog putničkog terminala i nudi česte S-Bahn vlakove na linijama S2 i S16, pored duljih relacija do Berna, Ženeve i Münchena, između puno drugih. U prosjeku 10 vlakova na sat prometuje do raznih odredišta u Zürichu, a putovanje traje od 10 do 15 minuta. Mnoge regionalne destinacije su udaljene samo nekoliko sati vlakom.

  U zračnoj luci se nalaze i autobusna i tramvajska stajališta. Ispred terminala nalazi se regionalna autobusna stanica, kao i stanica za Stadtbahn Glattal. Ovaj prijevoz spaja zračnu luku sa prekrasnom regijom Glattal koja okružuje zračnu luku. Tramvajska ruta 10 vodi izravno do glavnog željezničkog kolodvora u Zürichu, a ruta broj 12 vodi prema stanici Stettbach preko Glattbrugg i stanice Wallisellen.

  Savjeti za parking

  Parkiranje u Zürichu je uglavnom ograničeno i ne baš povoljno. Parkirališta na ulici u središtu grada Züricha većinom su rezervirana za stanovnike s dozvolama, pa je potrebno parkirati u za to određenim parkiralištima van ulice. Ako posjedujete međunarodni plavi parkirni disk, možete parkirati 1 do 1,5 sata besplatno u plavim zonama od ponedjeljka do subote od 9 do 18 sati. U bijelim zonama parking je uvijek neograničen i bez naplate. Zürich nudi jeftino parkiranje uz sustav parkiranja i vožnje u blizini željezničke i autobusne stanice (P+R).

  Korisne poveznice

  Zračna luka Zürich

  Natrag na vrh


  Dodatne informacije o Zračnoj luci Zürich

  Zračna luka Zürich
  Flughafenstrasse
  Kloten, 8302

  IATA Code: ZRH
  IACO Code: LSZH
  Wikipedia
  Geografska širina: 47.451126
  Geografska dužina: 8.563776

  Opći podatci: Zračna luka Zürich jedna je od najvećih i najmodernijih u Europi. Nalazi se odmah izvan grada i predstavlja bazu švicarske zrakoplovne tvrtke SWISS.
  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox