Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE
  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Pretraživanje bloga


  Pretraživanje blogova......

  Uvjeti za najam vozila tijekom zime

  Zima

  Razmišljate o vožnji po snježnim predjelima? Prvo provjerite je li vaše vozilo za najam opremljeno za zimu. Evo što trebate znati!

  Rent a car & zima - Kada unajmljujete vozilo u snježnim odredištima, trebate misliti i na propise o zimskoj opremi za automobile. To ne samo da će vam osigurati sigurnu vožnju, već i izbjegavanje plaćanja velikih novčanih kazni, ako vas lokalne vlasti uhvati bez odgovarajuće opreme. U nastavku smo sastavili zgodan vodič koji će vam pomoći da se opremite za zimu, ovisno o tome gdje putujete. U mnogim destinacijama nudimo cijene s uključenim zimskim gumama, dok ćete u drugim zemljama morati zatražiti zimske gume i platiti ih lokalno. Dodatna oprema se uvijek mora zatražiti naknadno.

  Njemačka, Švicarska & Austrija - Kada dođe zima, drugim riječima kada zasniježi i zaledi, zimske gume postaju obavezne u Njemačkoj i Austriji. Švicarske vlasti preporučuju korištenje zimskih guma u regijama zahvaćenim snijegom. Većina lokalnih rent a car tvrtki opremi vozila obaveznim zimskim gumama, koje su obično uključene u cijenu najma. Međutim, ponekad se smatraju dodatnom opremom i klijent mora platiti dodatnu naknadu. Te naknade možete pronaći u našem sustavu za rezervacije pod Uvjetima, odredbama i lokalnim naknadama. Nadalje, ako su dostupni, lanci za snijeg mogu se unajmiti na šalterima/uredima za najam vozila.

  Francuska & Italija - Vozila trebaju biti opremljeni zimskim gumama ili lancima za snijeg, obično od listopada do travnja, u sjevernim dijelovima Italije , posebno u dijelovima bogatim snijegom. Za razliku od većine sjevernih zemalja, talijanske rent a car tvrtke uglavnom ne opremaju svoju flotu snježnim gumama. To znači da će vozila biti opremljena redovitim cjelogodišnjim gumama, koje nisu prikladne za skliske ceste. Osim toga, ako se nalazite u blizini skijaških odredišta, važno je provjeriti jesu li lanci za snijeg dostupni za najam uz dodatni trošak. Kako biste si osigurali sigurnu vožnju, nazovite nas kao bismo optimizirali vaš najam. Možemo vam savjetovati koju opremu možete rezervirati kod nas i koju trebate dogovoriti izravno s lokalnim dobavljačem. Isto tako, zimske gume u Francuskoj nisu obavezne. Međutim, nećete željeti riskirati svoju sigurnost ili sigurnost svojih putnika kada se zaputite u planine ili druge dijelove zemlje zahvaćene snijegom

  Lanci za snijeg

  Opći savjeti - Ako ne rezervirate ponudu sa „Uključenim zimskim gumama“, savjetujemo vam da prilikom rezervacije također rezervirate i iste. U našim Uvjetima i odredbama u našem sustavu za rezervacije ćete također pronaći cijene zimskih guma ili naknadu za zimsku opremu. Isto tako, ako želite unajmiti lance za snijeg, trebate podnijeti dodatni zahtjev. Imajte na umu da ćete za to uvijek platiti dodatnu nakandu prilikom preuzimanja vozila. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, obratite se našim agentima za rezervacije. Možete nas kontaktirati na broj +49 89 412 097 83. Ako putujete na skijanje, možda bi bilo dobro i rezervirati nosače za skije kako biste lakše prevezli svoju opremu. Morate dodati zahtjev za nosače za skije pri rezervaciji putem interneta. Ne zaboravite navesti broj pari skija za koje vam je potreban nosač. Prilikom preuzimanja vozila ćete platiti dodatnu naknadu. Cijene možete pronaći u Uvjetima i odredbama te u dijelu Detalji o cijenama na našoj web stranici. Nadamo se da ćete uživati ​​u svojoj zimskoj zemlji čudesa i voziti sigurno po snježnim cestama!

  Pretraživanje bloga