Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE
  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Pretraživanje bloga


  Pretraživanje blogova......

  Pojašnjenje rent a car pokrića u SAD-u

  Vožnja po SAD-u

  Uz najpovoljnije cijene, Auto Europe također uključuje sva potrebna pokrića koja su nužna za sigurnu vožnju u SAD-u. To znači da ne morate brinuti o istraživanju bezbrojnih opcija i pravila, i da lako možete pronaći pouzdanog pružatelja usluga po pristupačnim cijenama.

  Najam vozila u SAD-u sa Auto Europe vas oslobađa svakog stresa! Ne morate trošiti svoje vrijeme razmišljajući kako osigurati svoje vozilo, jer mi uz najam nudimo punu pokrivenost za vožnju u SAD-u. Sve na što se vi trebate fokusirati je planiranje svog putovanja – sve ostalo je uključeno u vaš najam.

  Rent a car u SAD-u - Opcije pokrića

  Ispod navodimo opcije pokrića dostupnih u SAD-u koja su uključene u naše cijene.

  • Liability Insurance (LI): Osiguranje od odgovornosti pruža pokriće do državnog minimuma. Imajte na umu da ta brojka varira od države do države, pa je jako važno temeljito pročitati ugovor.
  • Additional Liability Insurance (ALI): Dodatno osiguranje od odgovornosti nudi pokriće u slučaju nesreće koja uzrokuje štetu na predmetima i osobama izvan unajmljenog vozila. Pokriva iznos do 1.000.000 USD. Pojedinačni neosigurani vozač pokriven je i iznosom do 1.000.000 dolara po nezgodi.
  • Collision Damage Waiver (CDW) i Theft Protection (TP): Pokriće za otkup odgovornosti učešća u šteti nastaloj na karoseriji vozila i zaštita od krađe - Ovim pokrićem uklanja se klijentova odgovornost u slučaju oštećenja ili krađe vozila za najam. Ova opcija također može sadržavati pokriće guma i vjetrobranskog stakla, ali važno je provjeriti to prilikom rezervacije. Obje opcije su uključene u pokriće Otkup ukupne odgovornosti prema učešću u šteti (Zero Excess), stoga klijent ne bi trebao kupovati bilo kakvo dodatno pokriće u trenutku preuzimanja vozila.
  • Uninsured Motorist Protection (UMP): Pojedinačni neosigurani vozač - U većini slučajeva najam uključuje ovo pokriće, a služi za pokriće u slučaju kada druga osoba prouzroči oštećenja vašeg vozila za najam, a nema potrebna pokrića.

  Kao što vidite, rezervacija vozila posredstvom Auto Europe i opcija pokrića koje su uključene u vašu cijenu, će vam omogućiti iskustvo najma vozila bez stresa. No, iznimno je važno da razumijete točno koja pokrića su uključena u vaš ugovor. Pažljivo pročitajte svoj voucher prije datuma preuzimanja i pobrinite se da razumijete sve informacije na njemu. Ako želite dodati dodatnog vozača, imajte na umu da trebate platiti dodatnu naknadu. No, nakon plaćanja, sva pokrića vrijede i za sve dodatne vozače.

  Opcije pokrića za SAD

  Kada ste već stigli na svoje odredište u SAD-u i kada je došlo vrijeme početka najma, možda će vam osoblje rent a car tvrtke ponuditi neka dodatna pokrića. Znati što je uključeno u vaš ugovor možda je jednako važno kao i znati što nije. Stoga, na licu mjesta možete razmotriti i kupnju dodatnih proizvoda koji se razlikuju od dobavljača do dobavljača. U nastavku smo nabrojali neke od opcija:

  • Personal Accident Insurance (PAI): Je dodatno pokriće putnika i vozača koje u slučaju ozljeda i smrti pokriva troškove lječenja i hitnih intervencija.
  • Personal Effects Coverage (PEC): PEC osigurava osobne stvari najmoprimca i bilo kojeg člana uže obitelji.
  • Road Side Plus (RSP): Uključuje pokriće u slučaju gubitka ključa, usluge otključavanja vozila, dostava goriva ako klijent ostane bez istog i slično.
  • Roadside Assistance: Pomoć na cesti pokriva mehaničke kvarove vozila i uključuje asistenciju u slučaju probušenih ili oštećenih guma, ispražnjenog akumulatora, otključavanja vozila kada su ključevi ostali u vozilu i dostavi goriva kada se dogodi da vozilo ostane bez istog. Imajte na umu da troškovi dodatnog goriva i guma nisu uključeni u cijenu.

  Drugim riječima, najam vozila sa Auto Europe uključuje pokriće vozila i osiguranje od odgovornosti. Ono što možete dodati lokalno je dodatno pokriće za zaštitu sebe i svojih stvari.

  I na kraju, pitate se gdje možete pronaći sve ove podatke? Vrlo lako! Svi gore spomenuti uvjeti navedeni su tijekom postupka rezervacije pod Opći uvjeti i odredbe & Lokalne naknade . Za bilo kakvu pomoć i ostala pitanja, jednostavno nas nazovite na naš broj +49 89 412 097 83 ili nas kontaktirajte putem interneta. Naš tim radi 7 dana u tjednu i spreman vam je pomoći oko svih pitanja vezanih za najam vozila!

  Želimo vam sretan put!

  Pretraživanje bloga