Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  UKLJUČEN GPS

  Usluga dostupna na određenim lokacijama i kod određenih rent a car tvrtki
  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Najam vozila sa GPS uređajem uključenim u cijenu na brojnim destinacijama

  Najam vozila sa uključenim GPS uređajem

  Putovanje bez GPS-a danas je teško zamislivo. Ipak, nemaju ih svi automobili za najam. Naravno, uvijek ga možete rezervirati posebno, što će vas koštati nešto više novca nego što ste prvobitno planirali. Auto Europe savjet: Ako želite uštedjeti na GPS-u, prilikom rezervacije obratite pažnju na ponude koje u sebi imaju naznačeno "GPS uključen".

  Sljedeće destinacije i rent a car tvrtke imaju ponude koje uključuju GPS*:
  RENT A CAR TVRTKA DRŽAVA KATEGORIJA VOZILA
  Budget ČEŠKA OD MINI
  Carwiz HRVATSKA OD COMPACT
  Oryx HRVATSKA OD STANDARD
  Europcar JAPAN OD MINI
  Niconico JAPAN OD MINI
  Dollar SAD OD ECONOMY
  Alamo SAD OD ECONOMY
  Thrifty SAD OD ECONOMY

  Uvjeti i odredbe: ČEŠKA: Budget: vrijedi samo za rezervacije napravljene do 30.11.2020. minimalno trajanje najma 3 dana. Vrijedi samo za sljedeće lokacije: zračne luke Karlovy Vary i Pardubice, željeznički kolodvori Karlovy Vary, Ostrava, Plzen, Librec, Olomouc i Brno. HRVATSKA: Carwiz: Vrijedi samo za rezervacije napravljene do 30.11.20 sa preuzimanjem od 01.09.2020 do 30.11.2020 i samo za sljedeće kategorije vozila: CXMR, CFMR, IFMR, SFAR,SDMR, SDAR, FVAR, SVMR i PVAR. Oryx: vrijedi samo za rezervacije napravljene do 30.11.2020., i samo za sljedeće kategorije vozila: SFAD, FFMD i FFAD. JAPAN: Europcar i Niconico: vrijedi za rezervacije napravljene do 30.11.2020. USA Dollar, Alamo, Thrifty: vrijedi za rezervacije napravljene do 31.10.2019.

  VAŽNO: sve ponude sa uključenim GPS uređajem su označene u rezultatima pretrage u našem sustavu za rezervacije. Ove ponude se mogu promjeniti ili ukinuti bez prethodne najave.