Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  VELIKI VIKEND POPUSTI

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Vikend popusti na rent a car

  Vikend popusti na rent a car

  Bilo da tražite posebne cijene za rent a car vikendom ili razmišljate o najmu automobila za dugo planirano putovanje, došli ste na pravo mjesto! Auto Europe će Vam brzo i efikasno omogućiti najam vozila po najnižim cijenama.

  Ponekad nam je, radi posla teško uzeti malo dulji godišnji odmor iako nam je prijeko potreban. Zašto jednostavno ne biste onda otišli negdje tijekom vikenda i napunili baterije? Kratka vikend putovanja su sve popularnija među poslovnim ljudima i našim klijentima i idealna su kao kratki predah između radnih tjedana.

  Ako ste jedan od lovaca na vikend popuste, Auto Europe će vas ugodno iznenaditi baš takvim ponudama. Zahvaljujući dugotrajnoj suradnji sa rent a car tvrtkama, imamo veliku prednost po pitanju raspoloživosti i cijeni vozila. Auto Europe se ponosi širokom lepezom vozila za najam na preko 24,000 mjesta u svijetu, pa čak i za last minute ponude. Naši poslovni partneri, rent a car tvrtke, raspolažu ogromnom flotom vozila za najam koje su u stvarnom vremenu lako dostupnom, bez obzira na to da li se radi o Economy ili Family klasi, ili pak luksuznim i sportskim autima. Opredijelite se za Auto Europe kako biste uštedjeli i vrijeme i novac. Nakon samo par klikova mišem, pred vama će se naći detaljna lista ponuda za najam vozila na željenoj destinaciji. Rezervirajte koristeći naš sigurni sustav, lako, brzo i efikasno online! Povrh toga, ponude na vikend popustu su još jedan način da dodatno uštedite. Uporedite vikend cijene sa onima tijekom tjedna i odaberite najbolje za sebe!

  Pogledajte primjere cijena vozila za najam za vikend od 19. do 22.05.2023.
  RENT A CAR TVRTKA DESTINACIJA KATEGORIJA MINI
  Budget MALMO OD 68€*
  Firefly BARCELONA OD 87€*
  Sixt FRANKFURT OD 89€*
  Air ZADAR OD 123€*
  Keddy HELSINKI OD 125€*

  Napomena: Popusti za vikend vrijede jedino kada rezervacija traje od petka do ponedjeljka. Automobil se mora vratiti najkasnije do ponedjeljka u 10h. Promjena navedenih cijena kao i storniranje ponude su mogući bez najave.

  Raspoloživost vozila vikendom

  Raspoloživost automobila ovisi o nekoliko čimbenika kao što su sezona i popularna destinacija, i slično, a što ima utjecaj na broj dostupnih vozila za dati period. Međutim, prilikom rezervacije kod Auto Europe možete zaboraviti sva ova pitanja i usredotočiti se na odabir automobila koji vam je potreban. Zahvaljujući našim pouzdanim partnerima, u mogućnosti smo vam ponuditi brojne kategorije automobila na velikom broju lokacija.

  Najčešće iznajmljivani automobili su upravo oni koje vozite i doma. Svake godine, naši klijenti se vraćaju u Auto Europe kako bi rezervirali kompaktne, obiteljske aute ili one srednje veličine, ili pak kombija za više osoba. Ovisno o broju putnika i sredstvima, Economy i Mini vozila su također veoma popularna za kraće puteve sa ograničenim budžetom. Sa malo većom grupom putnika, klijenti se odlučuju za Full Size kategoriju ili pak za nadogradnju (upgrade) ka luksuznijim vozilima. Neki drugi čimbenici koji utječu na raspoloživost automobila za najam vikendom su:

  • Odredište: popularna turistička mjesta naspram ruralnih sredina.
  • Vrijeme puta: prije, u jeku ili pak poslije glavne sezone.
  Vikend najmovi u pred- i post-sezoni
  Shoulder season weekend car hire
  Ovo razdoblje traje nekoliko tjedana prije i nekoliko tjedana nakon glavne sezone, i razlikuje se od grada do grada. Vrijeme će vjerojatno još uvijek biti dobro i moći ćete dobiti puno više za svoj novac. Kako u pred- i po-sezoni ima manje turista, potražnja za rent a carom je smanjena, a samim tim vi imate više opcija na raspolaganju.
  Vikend najmovi van sezone
  Off-season weekend car rentals

  Ovo je razdoblje niže turističke aktivnosti pa kao takvo utječe i na lokalne tvrtke. Puno se lokacija zatvori nakon sezone, dok neke skrate radno vrijeme. U ovisnosti o destinaciji vrijeme se može ili pogoršati ili ostati isto, što je idealno za putnike. Najbitnije za naše klijente je da potražnja u ovom periodu opada, te je izbor automobila ponovno velik a cijene niske.