Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  VELIKI VIKEND POPUSTI

  Najam vozila diljem svijeta
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Rent a car tvrtka
  Najam vozila diljem svijeta

  Vikend popusti na rent a car

  Posebne cijene za rent a car vikendomBilo da tražite posebne cijene za rent a car vikendom ili razmišljate o najmu automobila za dugo planirano putovanje, došli ste na pravo mjesto! Auto Europe će Vam brzo i efikasno omogućiti najam vozila po najnižim cijenama.

  Ponekad nam je, radi posla teško uzeti malo dulji godišnji odmor iako nam je prijeko potreban. Zašto jednostavno ne biste onda otišli negdje tijekom vikenda i napunili baterije? Kratka vikend putovanja su sve popularnija među poslovnim ljudima i našim klijentima i idealna su kao kratki predah između radnih tjedana.

  Ako ste jedan od lovaca na vikend popuste, Auto Europe će vas ugodno iznenaditi baš takvim ponudama. Zahvaljujući dugotrajnoj suradnji sa rent a car tvrtkama, imamo veliku prednost po pitanju raspoloživosti i cijena vozila. Auto Europe se ponosi širokom lepezom vozila za najam na preko 20,000 mjesta u svijetu, pa čak i za last minute ponude. Naši poslovni partneri, rent a car tvrtke, raspolažu ogromnom flotom vozila za najam sada i vama lako dostupnom, bez obzira na to da li se radi o Economy ili Family klasi, ili pak luksuznim i sportskim autima. Opredijelite se za Auto Europe kako biste uštedjeli i vrijeme i novac. Nakon samo par klikova mišem, pred vama će se naći detaljna lista ponuda za najam vozila na željenoj destinaciji. Rezervirajte koristeći naš sigurni sustav, lako, brzo i efikasno online! Povrh toga, ponude na vikend popustu su još jedan način da dodatno uštedite. Uporedite vikend cijene sa onima tijekom tjedna i odaberite najbolje za sebe!

  Pogledajte primjere cijena vozila za najam za vikend između 06.09.2018 i 09.09.2018:

  RENT A CAR TVRTKA ODREDIŠTE MINI KATEGORIJA
  Firefly Porto od €125*
  Thrifty Toronto od €171*
  Europcar Sofija od €128*
  Alamo Akapulko od €54*
  Sixt Bangkok od €61*

  *Popusti za vikend vrijede jedino kada rezervacija traje od petka do ponedjeljka. Automobil se mora vratiti najkasnije do ponedjeljka u 10h.
  Napomena: Promjena navedenih cijena kao i storniranje ponude su mogući bez najave.


  Raspoloživost vozila vikendom

  Raspoloživost automobila ovisi o nekoliko čimbenika kao što su sezona i popularna destinacija, i slično, a što ima utjecaj na broj dostupnih vozila za dati period. Međutim, prilikom rezervacije kod Auto Europe možete zaboraviti sva ova pitanja i usredotočiti se na odabir automobila koji vam je potreban. Zahvaljujući našim pouzdanim partnerima, u mogućnosti smo vam ponuditi brojne kategorije automobila na velikom broju lokacija.

  Najčešće iznajmljivani automobili su upravo oni koje vozite i doma. Svake godine, naši klijenti se vraćaju u Auto Europe kako bi rezervirali kompaktne, obiteljske aute ili one srednje veličine, ili pak kombija za više osoba. Ovisno o broju putnika i sredstvima, Economy i Mini vozila su također veoma popularna za kraće puteve sa ograničenim budžetom. Sa malo većom grupom putnika, klijenti se odlučuju za Full Size kategoriju ili pak za nadogradnju (upgrade) ka luksuznijim vozilima. Neki drugi čimbenici koji utječu na raspoloživost automobila za najam vikendom su:

  • Odredište: popularna turistička mjesta naspram ruralnih sredina.
  • Vrijeme puta: prije, u jeku ili pak poslije glavne sezone.

  Vikend najam prije sezone - Omiljene turističke destinacije su upravo ona mjesta na kojima rent a car tvrtke drže većinu svoje flote kako bi osigurali raspoloživost i dobar izbor vozila. Međutim, kako se približava sezona a turisti počinju pristizati u velikom broju, raspoloživost vozila biva sve manja, posebice u gradovima kao što je Rim u ljeto. Sa druge strane, u ruralnim sredinama izbor vozila je manji, ali je isto tako manja i potražnja.

  Vikend najam u sezoni - Nekoliko tjedana prije i sam vrhunac sezone varira od destinacije do destinacije. Vrijeme je fantastično i sigurno ćete unatoč malom budžetu uzeti najbolje od kratkog putovanja. Preporučamo najam auta unaprijed ako je u pitanju ljetnja ili zimska sezona ili pak praznici.

  Vikend najam u post-sezoni - Ovo je razdoblje niske turističke aktivnosti pa kao takvo utječe i na lokalne tvrtke. Puno se mjesta i zatvori nakon sezone, dok neki lokali skrate radno vrijeme. U ovisnosti o destinaciji vrijeme se može ili pogoršati ili ostati isto, što je idealno za putnike. Najbitnije za naše klijente je da potražnja u ovom periodu opada, te je izbor automobila ponovno velik a cijene niske.

  Najbolje vikend ponude

  Rezervacija automobila za vikend je laka i brza sa Auto Europe, te se sastoji od samo tri jednostavna koraka. Naš sustav za rezervacije je lak za rukovanje i uz njega ste na samo par koraka do željenog vozila. Uz ovaj pojednostavljen i lak proces, Auto Europe vam nudi i fantastičnu službu za korisnike i pomoć naših agenata za rezervacije, koji su tu za vas sedam dana u tjednu!

  Poboljšajte iskustvo

  Preglednik koji koristite nije podržan od naše internetske stranice. Molimo nadogradite Vaš preglednik kako biste poboljšali svoje iskustvo i bezbjednost na internetu.

  Preporučamo najnoviju verziju preglednika Chrome ili Firefox