Auto Europe

 • CROATIA
 • KONTAKTIRAJTE NAŠE AGENTE ZA REZERVACIJE

  ZAŠTO UNAJMITI VOZILO SA AUTO EUROPE

  Najam vozila diljem svijeta
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Najam vozila diljem svijeta

  Zašto rezervirati sa Auto Europe

  Auto Europe najam vozila u cijelom svijetu


  Uvijek učinkovito iskustvo najma vozila

  Mi u Auto Europe shvaćamo koliko je važno imati dobro organiziran i miran odmor, i stvoriti nezaboravna i sretna sjećanja. Dajemo sve od sebe kako bi svojim klijentima osigurali najniže cijene, a bez kompromisa sa kvalitetom najma. Imajući to na umu, kreirali smo našu web stranicu tako da vaš najam automobila protekne glatko od trenutka kada počnete tražiti vozilo, do rezervacije i samog preuzimanja. Naš tim vam je na raspolaganju u svakoj fazi vašeg putovanja kako biste u njemu mogli maksimalno uživati i opustiti se. Sretni smo da se možemo pohvaliti suradnjom sa najpoznatijim rent a car tvrtkama diljem svijeta koja traje već više od 60 godina. Zahvaljujući našem visoko efikasnom timu, uspješno preuzimamo odgovornost za vaša putovanja, čime smo si osigurali prvo mjesto u svijetu kao najpouzdaniji i najomiljeniji brand za najam vozila.


  Uvijek smo tu za vas, gdje god i kad god nas trebate

  Partneri kojima možete vjerovati
  Naši ret a car partneri
  Auto Europe je u stanovitoj prednosti radi dugogodišnje suradnje sa renomiranim dobavljačima - rent a car tvrtkama koje pružaju najbolju moguću uslugu. U našem rezervacijskom sustavu možete usporediti cijene svih naših dobavljača i provjeriti njihove ocjene na temelju iskustava klijenata. Pozivamo vas da posjetite našu stranicu i pronađite najbolju ponudu. Ako imate bilo kakvih pitanja, nazovite naše rezervacijske stručnjake koji će vam rado pomoći u vezi sa svim pitanjima vezanim za najam vozila.


   
  Jamstvo najniže cijene
  Jamstvo najniže cijene
  Potraga za najnižom cijenom najma vozila online je dobra, ali još bolje je to što ćemo vam, ako uspijete naći nižu cijenu od naše, ponuditi još i nižu. Zahvaljujući mogućnosti otkazivanja rezervacije do 48 sati prije preuzimanja, već danas možete sigurno rezervirati svoje vozilo.
   

  Najbolje cijene i nenadmašna usluga od 1954

  Najbolje cijene i nenadmašna usluga od 1954
  Tu smo za vas u bilo kojoj fazi vašeg najma, prije, za vrijeme i nakon putovanja. Povjerite nam pronalazak najbolje ponude za vas; naši agenti rezervirat će automobil za vas i biti vam na raspolaganju tijekom putovanja. Bilo da trebate upute kako doći do lokacije za najam, da vam tijekom najma pukne guma ili trebate savjet o prelasku državne granice – možete nas zvati svaki dan 7 dana u tjednu. Recite nam gdje idete i što želite, a mi ćemo vam naći najbolju ponudu.   
  Preko 24,000 lokacija diljem svijeta
  Preko 24,000 lokacija diljem svijeta
  Sa ogromnim brojem lokacija za preuzimanje, na preko24,000 destinacija diljem svijeta, sa Auto Europe ste u najboljim rukama, i imate najbolju priliku dobiti vozilo kakvo želite gdje god vas put vodi. Bez obzira gdje ste se zaputili, mi ćemo naći vozilo za vas!